reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kasiu a ma jakies objawy inne niz ta temp Mateusz? Moj bratanek mial rowniez robione usg wyszlo, ze cos tam ma z nerkami czy jakims kanalikiem do nich prowadzacego a teraz skarzy sie na bole brzucha i inne objawy i nie wykluczona bedzie gastroskopia:-(
Za niedlugo ferie to troche bedziesz miec wolnego.

reklama
Dzień Dobry, Kasiu no to niefajne wieści, trzymam kciuki żeby moczany szybko zniknęły, rozwiały się, biedny Mati. Po co takie moczany się pchają na ten świat, bez sensu. Ta kamica to chyba bolesne? A Mateusz ma "tylko" gorączke to może to nie to?
Magdusiek na narty oczywiście nie poszłam. Oglądalismy Mamma mia! Wynudziłam się jak mops. Wolę Hitchcocka..Super się ustawiłaś, ty do pracy a córka w kuchni przy garach ciasteczka robi.

dobry wieczór

widzę, że chorób ciąg dalszy. Kasiu oby Mati lepiej się już czuł i z nerkami było dobrze. Tzrymam kciuki.
drzewko ja przysypiałam na mamma mia. nudy i nie pojmuję co oni ten film tak "naświetlaja" :baffled:

Zuzi postawiłam bańki. Byłam z nia u lekarza we wtorek, dostała już antybiotyk i inne syropki. no i z zaleceniem postawienia baniek. To był mój pierwszy raz, Zuzi zresztą też. Obie przeżyłyśmy. :tak: a przedszkole stoi odłogiem.

magdus popros Natalke żebyprzepis wrzuciła na te ciasteczka.

odkąd moje dziecko odkryło stronę Kolorowanki dla dzieci darmowe malowanki wypełnianki internetowe do drukowania musimy robic zapisy na dostęp do laptopa.:-p

lecę spac bo nie do życia dziś jestem. :happy:

i Misiu się pojawiła no jak po wyprowadzce od babci? Remont cały skończony? :-)

Witam!

na srode mamy umówionego urologa i usg.Pozyjemy ,zobaczymy.
Tusiekn,Mati skarży się od długiego czasu na bóle brzucha i nudności.ma takie2-3dni i mija. Pediatra mówi,że najważniejsze ,że pełnokrwisty,wątroba oki i że crp w normie.

Ale cisza... dobry wieczór

Drzewko - tak szczerze to wcale nie czuję, że się super ustawiłam, Natalia jest stęskniona na maksa, w weekend mnie nie puszczała na krok, w nocy też przyszła, nawet nie wiem keidy, bo Kamil wyjechał i ta po cichutku się wślizgnęła nad ranem, nawet nie poczułam. Mam nadzieję, ze ten tydzień będzie spokojniejszy, chciałabym chociaz dwa razy w tygodniu móc ją odebrać z przedszkola i choć trochę czasu spędzić wspólnie ;-) Dzisiaj spędziłyśmy fajny dzień, potrzebne nam to już było.

Kasiu - trzymam mocno kciuki za szybkei leczenie!
Mała -przepis chyba zwykły na kruche ciasto, spytam mamę, bo to z babcią robiła, a nie ze mną :-( Gratuluję umiejętności stawiania baniek, mma nadzieję, ze pomogły?
Teddy - i jak po przeprowadzce? Odnaleźliście się już w nowym miejscu?

Idę robic makaron na jutro, wezmę do pracy, jakiś pozytek będe miała z zakupów, bo zrobiłam normalne, a w sumei to w tygodniu nie jemy w domu... to może chociaż domowe w pracy podgrzeję ;-)

Dobry wieczór, Magdusiek no przecież wiem jak jest. Życzę bardziej spokojnego tygodnia. Ja od jutra jestem sama z Filipem, moja mama ma zapalenie płuc :-(, Filip w weekend też znowu gorączkował ale to chyba zęby, dzisiaj już lepiej. Idę do sąsiada, dobranoc dziewczyny. Aaa Doxa co z kapitanem Hakiem?

Drzewko, wspólczuję.

Natalia usnęła właśnie, jak nie moje dziecko, ale wykończona była wybitnie. A jak jest tylko ze mną to szybciej usypia...zwykle...

Witam!
Mnie czeka ciężki tydzień ,no ale potem 2 tygodnie ferii.
Byliśmy dziś z Nadulka w kinie na Madagaskar 2,podobało jej się,ładnie wysiedziała do końca.To był jej debiut w kinie.
Magdus,zyczę spokojnego tygodnia.
Drzewko,zdrowia dla mamy i dla Filipa .A po coTy po nocy do sąsiada chodzisz ?no,no :huh:

Kasiu - a Nadia oglądała wcześniej tego typu filmy? Chciałam iśc z Natalia, ale ona ma swoje ulubione i resztę olewa, Małą Syrenke bardziej ja oglądam niż ona... i zastanawiałam się czy jak zobaczy w kinie coś inego to czy będzie to "magia kina" czy mimo wszytsko jeśli nie będzie to strzał w dziesiątkę to będzie chciała się ewakuować. JAk to u Was bywa?

reklama
Dzień Dobry, Magdusiek, Kasiek74 dziękuję.
Kasiek74
, aaa ja u sąsiada to z Michałem byłam. Wiesz ciekawie jest, ma psa, pięknego nowego kota i wielkie akwarium. :-)
Weronika też była na madagaskarze i też pierwszy raz w kinie. Dostaliśmy bilety a że kilka dni przed pokazem byla akurat pierwsza część w TV, zrobiliśmy jej wieczór kinowy w domu, tak na próbę. Była zachwycona że nie musi iść spać ( a Filip tak :-)). Wytrzymała do końca więc do kina szła już trochę na znajome. Nie wiem czy film jej sie spodobał, chyba mało zrozumiała bo teksty filmu są raczej dla starszych, ale była zachwycona fotelami w kinie ( w kropeczki i się otwierały i zamkały) i wielkim ekranem i następnego dnia tez chciała iść. No i to jej śpiewanie "wyginam śmiało ciało" :-D.
Ostatnio wylądowała nawet z Michałem w operze na "czarodziejskim flecie" (dla dzieci). Wyszło spontanicznie, a że ma podobną bajkę na DVD, też była troche "przygotowana". Michał mówił że wydawało mu się że się nudziła, bo łaziła i w ogóle ale później bardzo dużo nam opowiadała. A co do bajek to ma swoje ulubione, ogląda fazami, syrenkę np. też bardzo lubi ale teraz ogląda Rudolfa z czerwonym nosem. :tak:

Do góry