reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Drzewko ponoc na kaszel dobre sa tabletki z szalwi.
Doxa u nas dzisiaj -5 a tak to w ostatnich dniach a wlasciwie nocach bylo-20 brrr. Ide po cos cieplego bo mi zimno cos.

Poki co mam imbir suszony moze byc? a ostatnio odkrylam herbate grzanca i nie powiem smakuje mi, pilyscie?
Dobrze niech wymrozi zarazki bo z kim nie rozmawiam to mowi o chorobach.

Nie, suszony nie bardzo, tylko jako przyprawa i to w małych ilościach!
A co to za herbatka? Brzmi pysznie!

dzien dobry...

mnie grzancowa nie podchodzi, zdecydowanie wolalam ikeowa herbatke choinkowa...
za to zrobilam dzis kruche ciasteczka takie na modle zimowa... kolacji to mi dzis raczej nie zjemy... ;-)

spróbuję wszystkich herbatek, tylko szałwia strasznie niedobra, lubie na nią patrzeć ale nie jeść...Teddy ja tez objadłam sie słodyczami, przegiełam normalnie, to chyba z tego zimna. Michał wyciąga mnie dzisiaj na narty, kurcze czekałam na to cały rok ale teraz mam lenia. :-p

Dobry wieczór
no nareszcie dostarłam do domu, ale sajgon mam.

Drzewko - na narty marsz!!!
Imbir na choroby super, polecam!
Teddy - cistaeczka robiła wczoraj Natalka, kruche własnie, pyszne jej wyszły.

Idę się spotkać z moją stęsknioną córką.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Doxa,a naduli tez moge podac imbir do herbatki?

Dzwoniła nasza pediatra,otrzymała wyniki Mateusza...krew ok,hormony ok,cukier ok, watroba ok...mocz nie ok :-(ma moczany ,które zakrywaja całe pole widzenia- czeka nas usg. Mówi,że to może byc kamica nerkowa.:-(
i jeszcze koniec semestru z pracy wracam wieczorem .

Do góry