reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dobry wieczór
Kasiu - dzięki

własnie wróciłam z pracy, jestem wykończona... a Natalka w pełni sił, może to i lepiej, przynajmniej spędzę z nią jeszcze chwilkę dzisiaj, a nie tylko pocałuję śpiącą.

reklama
Dobry wieczór!
Tusiekn ależ leczone, leczone i na dodatek wyleczone (na koniec Oli był na kontroli u pediatry), tyle że bez antybiotyku się obyło. A leczenie? Mieszanka diety i ziół oraz leków aptecznych tzn. przez 5 dni dostawał Eurespal i syrop prawoślazowy.

Co do spotkania :-), to w innym wątku!

a tak w ogóle to dzień dziś jakiś dziwny-same złe wieści :baffled: ten chory,tamten w szpitalu,ale jedna wiadomośc zwaliła mnie znóg.:-(

Tak, porządek musi być :-) :-)
Kasiek współczuję! Mam nadzieję, że tylko trochę "złe" są te wieści i wszystko dobrze się skończy!

Doxa,no ta co mnie najbardziej boli to slowo,wiele bym dala,żeby wszystko było ok,bo dotyczy kochanych przeze mnie osob . A wszystko oczywiście przez facetów, ech te chłopy :-(

Witam Was dziewczyny w Nowym Roku...

u nas zmiany, wreszcie sie przeprowadzilismy w sumie na kilka dni przed Gwiazdka.
kurcze, tyle mialam do powiedzenia, a jak usiadlam to pustka w glowie... znaczy, moze nie pustka, ale tak niekoniecznie czuje ze mi wypada po tak dlugim czasie niezagladania.... eee, poplatane to wszystko... :-)

chcialam Wam zyczyc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku (wiem, rychlo w czas, ale net mi podlaczyli juz po, probowalam w miedzyczasie podlaczyc kom, ale nabijal przez graficzne elementy jak szalony, wiec musialam obejsc sie smakiem) i mam nadzieje, ze to o czym piszecie, te zle rzeczy, to nie wszystko co sie u Was dzieje, ze sa tez chwile dobre i ze jest ich wiecej.

Magda, Syla, Wam jeszcze raz serdecznie dziekuje za zyczenia... :tak:

Krystian calkiem niezle sie rozwinal, ma swietna pamiec, jest bardzo spostrzegawczy, zaczyna powoli dzialac wyobraznia i juz nie denerwuje sie przy opowiadaniu bajek, czasem nawet o cos spyta, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Do przedszkola tez coraz chetniej chodzi. I spiewa, spiewa, spiewa... i jeszcze raz spiewa...
Mi sie skonczyly dodatkowe roboty, wreszcie mam wiecej wolnego czasu... tylko nie pamietam co sie z nim robi... ;-)

ooo, i jednak cos mi sie udalo napisac... :-)

Witam!
Teddy,miło Cię znów oglądać,czytać :tak: a czas wolny?spędzać trzeba na bb:-)

byłam dzis z Matim u naszej pediatry. mamy setki badań do zrobienia, przypuszczenie wstepne Mati ma lamblie :baffled: blee... mam nadzieję,że wszystko będzie w normie, a lamblie przezyjemy:-p

reklama
Witam!
Teddy miło Cię "widzieć", Kasiek dobrze mówi, dobrym wypełniaczem wolnego czasu jest BB :-)

Kasiek mam nadzieję, że szybko uporacie się z pasożytami i że tylko to dolega Matiemu!

Do góry