Doxa
Fanka BB :)
Czytam i czytam i widzę, że po kolei wszystkich choroby łapały, jak nie mamy, to dzieciaczki. Okropny był grudzień. Chyba z braku mrozu! Od 2 dni prawdziwa zima przyszła, to może i zdrowie nam dopisze? Tusiekn tak, tak doczytałam, że u Was już w Święta był śnieg i mróz ... zazdroszczę!
My też po pierwszych występach Olinka. Wstydził się bardzo! Było to ewiedentnie duże przeżycie dla niego. Na szczęście na drugi dzień Mikołaj z prezentami zawitał do przedszkola :-) i tutaj ponoć stresu już nie było, pierwszy leciał :-)
A po Jasełkach była Wigilia dla wszystkich, ależ pyszne jedzonko kuchnia przygotowała - ja już wiem czemu Oli w przedszkolu o dokładki prosi, ZAWSZE!
Witam!
My po choinkowej imprezie. Było uroczyście i miło. Moja artystka super, choc lekko zawstydzona. Wkleiłam zdjęcia do galeryjki. :-)
My też po pierwszych występach Olinka. Wstydził się bardzo! Było to ewiedentnie duże przeżycie dla niego. Na szczęście na drugi dzień Mikołaj z prezentami zawitał do przedszkola :-) i tutaj ponoć stresu już nie było, pierwszy leciał :-)
A po Jasełkach była Wigilia dla wszystkich, ależ pyszne jedzonko kuchnia przygotowała - ja już wiem czemu Oli w przedszkolu o dokładki prosi, ZAWSZE!