reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Chciałam Wam drogie mamy zyczyc w Nowym Roku jak najwięcej uśmiechu i zadowolenia z Naszych pociech i aby 2006 był jeszcze lepszy niż ten właśnie upływający.
My równiez siedzimy sami w domku, mielismy iśc do znajomych ale tyle śniegu nasypałoże nie dalibyśmy rady przejechac wózkiem.Wykąpałam Julkę o 20.oo i do tej pory śpi, mam nadzieję że do 00.00 sie obudzi aby zobaczyć Bum Bum czyli petardy.

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku - obyśmy cały rok 2006 i następne dalej trzymały się jak jedna wielka rodzina!!!

W 2006 roku idzcie do przodu krok po kroku
niech Was nadmiar kasy męczy,
niechaj fiskus Was nie dręczy.
Niech rodzinka żyje w kupie
resztę miejcie głęboko w .....

Tego życzą Magda z Weroniką i Piotrkiem.

Hej kobiety!!!! Juz prawię 12 godzin Nowego Roku a wy jeszcze nie zajrzałyście na babyboom.Oj nieładnie :-[
Mój sywester minął zwyczajnie,oglądalismy z mężem telewizję, starsza córka poszła się bawic do koleżanki, młodsza smacznie spała od 21,30 do 2,30, więc o 00.00 toaścik,życzenia i póżniej z balkonu podziwialiśmy sztuczne ognie.potem słuchaliśmy muzyczki i składaliśmy życzonka sąsiadom.Poszłam spać ok.3,00.Jestem nawet wyspana ,mąż zaczyna mieć objawy grypy i mam nadzieję,że mnie nie zarazi!!!!

No to ładnie balowałyście ;) Pusto tu ... moi goście właśnie wyszli, już po nich posprzątałam ... ;)
A Oli jak padł o 22 tak spał do 9 rano (oczywiście karmiłam go przez sen, ale nawet się nie obudził :laugh: :laugh:), tak więc dał pobalować rodzicom!

reklama
Witajcie koleżanki,
Z mężem czekaliśmy do 23:30, potem przysnęło nam się trochę, obudziły nas fajerwerki o 24:07 :-D
Wypilismy szampana i poszliśmy spać :-) ok 1 zostaliśmy brutalnie wybudzeni przez dzwięk telefonu. Znajomi dzwonili z życzeniami :-) poszliśmy spać tzn tyle co zasnęłam  ... bo o 1:40 Tymek zarządał karmienia :-) ...

ale w sumie wieczór był bardzo miły, a szampan bardzo smaczny :-)

Do góry