reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam ;D
Również wpadłam, żeby złożyć Wam i Waszym rodzinom najserdeczniejsze życzenia noworoczne.. coby Nowy Rok przyniósł dużo kasy, zdrowie i tylko słoneczne dni.
Do usłyszenia w przyszłym roku... hmmm.. ale to brzmi

reklama
Ja też witam!!!

Kochane, życzę Wam aby w tym przyszłym roku pospełniały się Wam wszystkie marzenia.

A my siedzimy w domku w tym roku. Ale przynajmniej jesteśmy razem.
Dziś zrezygnowałam ze spaceru po tym jak wczoraj walczyłam przedzierając się przez zaspy z wózkiem (musiałam zrobić zakupy). Niezły to był widok ;D

Cześć!
A my robimy porządki w różnych pudłach ze skarbami... nie mamyt planów na dzisiejszy wieczór, pobędziemy sobie spokojnie w domu w trójkę :)

Szczęśliwego Nowego Roku dla Was wszystkich!

Witajcie!

My również spedzamy Sylwestra w trójkę. :) Chociaż możliwe że zajrzy do nas rodzinka więc w razie czego przygotowałam więcej żarełka. Teraz idę nakarmić małą i ustroić dla niej pokój. :) W końcu to jej pierwszy Sylwester :D

Szczęśliwego Nowego 2006 Roku pełnego radości, ciepłych uczuć i spełnionych marzeń dla Was i Waszych rodzin.

Pozdrowienia i uściski.

KOCHANE,

Z OKAZJI NOWEGO ROKU ZYCZE WAM CUDOWNYCH POCZATKOW I JESZCZE LEPSZYCH KONCOW. NO I OCZYWISCIE REGULARNYCH KUPEK U NASZYCH DZIECI.

Vertigo - smarujemy, ale co drugi dzien zeby wlasnie nie zatykało porow na buzce. A poza tym od czwartku Macio nie je zelaza i dzis mielismy kupe bez sluzu ( :) :)). Czekamy na nastepna. Oby to było to..
A w ogole to zdjecie Tosi w ikonce jest boskie. ; :)

witamy- tzn ja i kubuś - pożeraż zupek, dlatego tak piszę bo nie zna umiaru i poskromił 200 ml zupki ::) a teraz spi od 17 ;D
mam nadzieję że na buum bumm się obudzi -tzn o 24.00 ;)

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM I ICH RODZINCE KUBUŚ Z RODZICAMI I BRACISZKIEM ŻYCZĄ SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2006 !!!

wszystkim którym nie wysłałam z jakiś powodów maila podaję link- proszę wejść !!!

http://qkash.ovh.org/xmas.swf?msg=Szczesliwego nowego roku zycza karina jarek i dzieci

Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU !!!

Mielismy pójść na imprezę do znajomych, ale po zastanowieniu stwierdziliśmy, że chcemy spedzić ten wieczór sami z Tymulkiem !
I tak też się dzieje :-D

Witam wszystkie mamusie dzieciątek urodzonych w październiku...Niedawno odkryłam bb, także jestem u Was po raz pierwszy ( i ostatni-w tym roku). Chciałam życzyć Wam i Waszym rodzinkom wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieciaczków i jak najmniej zmartwień, oby ten 2006 rok był lepszy... Pozdrawiam Gosiaczek

reklama
Do góry