reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Chciałam Wam drogie mamy zyczyc w Nowym Roku jak najwięcej uśmiechu i zadowolenia z Naszych pociech i aby 2006 był jeszcze lepszy niż ten właśnie upływający.
My równiez siedzimy sami w domku, mielismy iśc do znajomych ale tyle śniegu nasypałoże nie dalibyśmy rady przejechac wózkiem.Wykąpałam Julkę o 20.oo i do tej pory śpi, mam nadzieję że do 00.00 sie obudzi aby zobaczyć Bum Bum czyli petardy.

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku - obyśmy cały rok 2006 i następne dalej trzymały się jak jedna wielka rodzina!!!

W 2006 roku idzcie do przodu krok po kroku
niech Was nadmiar kasy męczy,
niechaj fiskus Was nie dręczy.
Niech rodzinka żyje w kupie
resztę miejcie głęboko w .....

Tego życzą Magda z Weroniką i Piotrkiem.

Hej kobiety!!!! Juz prawię 12 godzin Nowego Roku a wy jeszcze nie zajrzałyście na babyboom.Oj nieładnie :-[
Mój sywester minął zwyczajnie,oglądalismy z mężem telewizję, starsza córka poszła się bawic do koleżanki, młodsza smacznie spała od 21,30 do 2,30, więc o 00.00 toaścik,życzenia i póżniej z balkonu podziwialiśmy sztuczne ognie.potem słuchaliśmy muzyczki i składaliśmy życzonka sąsiadom.Poszłam spać ok.3,00.Jestem nawet wyspana ,mąż zaczyna mieć objawy grypy i mam nadzieję,że mnie nie zarazi!!!!

No to ładnie balowałyście ;) Pusto tu ... moi goście właśnie wyszli, już po nich posprzątałam ... ;)
A Oli jak padł o 22 tak spał do 9 rano (oczywiście karmiłam go przez sen, ale nawet się nie obudził :laugh: :laugh:), tak więc dał pobalować rodzicom!

reklama
Witajcie koleżanki,
Z mężem czekaliśmy do 23:30, potem przysnęło nam się trochę, obudziły nas fajerwerki o 24:07 :-D
Wypilismy szampana i poszliśmy spać :-) ok 1 zostaliśmy brutalnie wybudzeni przez dzwięk telefonu. Znajomi dzwonili z życzeniami :-) poszliśmy spać tzn tyle co zasnęłam  ... bo o 1:40 Tymek zarządał karmienia :-) ...

ale w sumie wieczór był bardzo miły, a szampan bardzo smaczny :-)

Do góry