reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

OHOHOHOHOHOH NOWY ROCZEK !!!
witam mumisie :D
dawno nie spedziłam tak spokojnego sylwestra, byłam w domu z mężczyznami mojego życia noi teściami :laugh:
ciekawe czy postanowienia noworoczne da się zrealizować ;)
teraz po obiadku, kubuś po zupce więc ide się z nim zdrzemnąć :laugh:

reklama
Witam Wszystkich w Nowy Roku!
Jaś przespał całą imprezę, dzięki temu bawiliśmy się cudownie. O północy życzenia i wspólne postanowienia. Mam nadziję, że mimo tradycji niedotrzymywania postanowień, tym razem sie uda. Dobry, miły początek ;)
serce2.gif

Witajcie

No przywitaliśmy nowy rok :)))
Chciałam Wam życzyć dużo zdrówka i szczęścia, bo to przecież najważniejsze.
Pociechy z kochaniutkich dzieciaczków i wszystkiego co najlepsze.
Wczoraj na sylwestra przyszło do nas kilka osób, bawiliśmy się super nawet trochę pobalowaliśmy a Wiktoria spała sobie i nawet muzyka jej nie przeszkadzała.
Toastowaliśmy przed domem, potem spowretem balety i o 4 poszliśmy spać i już mam nawet wszystko posprzątane.

img01173qs.jpg

img01260jw.jpg

WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOJE KOCHANE!!!
ŻEBY DZIECIACZKI NAM ZDROWO ROSŁY,
ŻEBY KASY NAM NIE ZABRAKŁO,
ŻEBY Z MĘŻAMI I NIEMĘŻAMI ŻYŁO NAM SIĘ SZCZĘŚLIWIE,
ŻEBYŚMY SPOTKAŁY SIĘ NA WIOSNĘ NA PIERWSZYM Z SERII ZLOCIE BABYBOOMOWYCH MAM
I WSZYSTKIEGO CZEGO SAME SOBIE ŻYCZYMY!!!

Ooooooooooo widzę, że nie tylko ja jestem taka klapnięta :-) Odsypiacie? To Wam zazdroszczę bo ja mimo, że bardzo chce mi sie spać nie potrafię usnąć w ciągu dnia. Czekam tylko, aż wykapiemy Tymcia i razem z nim mykam do łózia. Będę spała i spała ... :-)

A jutro jadę na zakupy. Marcin ma urlop więc wykorzystam ten dzionek na maksa. Normalnie to ja nie mam się w co ubrać :-( i znając życie to na planach się skończy bo po nalocie ludzi na sklepy przed świętami niewiele rzeczy w nich zostało ... nio i te inwentaryzacje :-(

czesc laski i bobaski... :)

nowy rok spokojnie, po raz pierwszy od daaaawna bez kaca.... i podobnie jak u Joliczka... spiacy... :)

kiedys Wam mowilam, ze na Discovery leci program o banku spermy geniuszy - no wlasnie teraz znow leci.... ide ogladac... :)

Hi, hi rzeczywiście chyba wszystkie odsypiałyśmy "sylwestrowy bal" ;), przez cały dzień tylko 1 strona zapisana :laugh:

Założyłam nowy wątek, mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie, ale wydaje mi się że fotki ze spotkań, których mam nadzieję będzie więcej i do tego na terenie całego kraju powinny być osobno!

Jolik czekam na zdjęcia ze spotkania z Orzeszkiem ;)

Dobranoc kochane!!!

moon.gif

Witajcie,
Doxa - sprawy się trochę pokomplikowały niestety do spotkania tym razem nie dojdzie :-( ale mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości nadrobimy je z nawiązką :-)

i znowu nie jestem wyspana ....

reklama
Witam :)
Z tego co piszecie wszystkie dzieciaczki grzecznie przespały sylwestra, za to Niki jak się rozgadała o 20 to skończyła 23.45 :) i tak jak jej się język rozwiązał w sylwestra to teraz przegaduje matkę ;D

Strasznie tu pusto.. mam nadzieję, że z Nowym Rokiem nie zapomnicie o bb.. bo z kim ja będę gadać buu huu

Do góry