reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

malgosia_76 pisze:
...eee Teddy, Ty to konwencjonalna Jesteś ;)
Jasia zrobiliśmy rano ;D i nieźle nam wyszedł ;D

przynajmniej widzieliscie co i jak robicie, a my bardziej wiesz, z pobudzeniem wyobrazni... ale Prezez klasyczny, zadnej awangary jak dotad nie dostrzeglam... ;)

a tak w ogole to dzemdobry... :)

reklama
witam w ostatni dzień starego roku
memu dziecku tak żal tego roku, ze od rana ryczy ;)
a u nas tak śnieg sypie, że hohoho... czuję, ze nigdzie nie pojedziemy tylko zostaniemy w domu z sałatką z tuńczyka i butelką szampana jackowiak :)

witam! jutro wszystkie mamy i ich dzieci beda o rok starsze... ;)

siedzimy w domu z ciastem i sledziami ;D

lindsay, my tez uzywamy masci cholesterolowej, ale tylko na klacie. a Wy smarujecie nia buzie??? nie zatyka to gruczolow lojowych? boje sie, ze z wysypki przejdziemy na pryszcze.

Wszystkim Mamom i Dzieciom życzymy

005.gif
016.gif
020.gif
010.gif
006.gif
008.gif
016.gif
019.gif
016.gif
012.gif
022.gif

n050.gif

Vertigo pisze:
jutro wszystkie mamy i ich dzieci beda o rok starsze... ;)

Vertigo jutro wszystkie dzieci będą o rok starsze, ale mamusie to chyba młodsze ;) albo co najwyżej w tym samym wieku :laugh: Ja z reszatą od dawna mam skończone 18 i tyle :p

dla mnie przyszły rok przełomowy! i mam w związku z tym kilka postanowień.
Na początek zrobię Kongo mojemu mężulkowi, miał już wrócić, bo musze wyjść, a on dopier wyjechał i sądzi, że z Białegostoku dojedzie do Warszawy w 2 godziny, więc mam się nie martwić >:D

malgosia_76 pisze:
dla mnie przyszły rok przełomowy! i mam w związku z tym kilka postanowień.
Na początek zrobię Kongo mojemu mężulkowi, miał już wrócić, bo musze wyjść, a on dopier wyjechał i sądzi, że z Białegostoku dojedzie do Warszawy w 2 godziny, więc mam się nie martwić >:D
jeśli białystok jest jakąś dzielnicą warszawy to może da radę w innym wypadku nie sądzę ;) ;D

u nas nadal sypie. dobrze, że mieszkamy na 3 piętrze... na parapetach urosły prawdziwe kopce :laugh:

reklama
Kobietki wszystkiego, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Żeby był lepszy od mijającego i żeby dzieciaczki samych radości nam dostarczały.
Całujemy Was gorąco!!
toast.gif

Spadam się szykować na bal
wanna.gif

reka1.gif

Do góry