reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

malgosia_76 pisze:
...eee Teddy, Ty to konwencjonalna Jesteś ;)
Jasia zrobiliśmy rano ;D i nieźle nam wyszedł ;D

przynajmniej widzieliscie co i jak robicie, a my bardziej wiesz, z pobudzeniem wyobrazni... ale Prezez klasyczny, zadnej awangary jak dotad nie dostrzeglam... ;)

a tak w ogole to dzemdobry... :)

reklama
witam w ostatni dzień starego roku
memu dziecku tak żal tego roku, ze od rana ryczy ;)
a u nas tak śnieg sypie, że hohoho... czuję, ze nigdzie nie pojedziemy tylko zostaniemy w domu z sałatką z tuńczyka i butelką szampana jackowiak :)

witam! jutro wszystkie mamy i ich dzieci beda o rok starsze... ;)

siedzimy w domu z ciastem i sledziami ;D

lindsay, my tez uzywamy masci cholesterolowej, ale tylko na klacie. a Wy smarujecie nia buzie??? nie zatyka to gruczolow lojowych? boje sie, ze z wysypki przejdziemy na pryszcze.

Wszystkim Mamom i Dzieciom życzymy

005.gif
016.gif
020.gif
010.gif
006.gif
008.gif
016.gif
019.gif
016.gif
012.gif
022.gif

n050.gif

Vertigo pisze:
jutro wszystkie mamy i ich dzieci beda o rok starsze... ;)

Vertigo jutro wszystkie dzieci będą o rok starsze, ale mamusie to chyba młodsze ;) albo co najwyżej w tym samym wieku :laugh: Ja z reszatą od dawna mam skończone 18 i tyle :p

dla mnie przyszły rok przełomowy! i mam w związku z tym kilka postanowień.
Na początek zrobię Kongo mojemu mężulkowi, miał już wrócić, bo musze wyjść, a on dopier wyjechał i sądzi, że z Białegostoku dojedzie do Warszawy w 2 godziny, więc mam się nie martwić >:D

malgosia_76 pisze:
dla mnie przyszły rok przełomowy! i mam w związku z tym kilka postanowień.
Na początek zrobię Kongo mojemu mężulkowi, miał już wrócić, bo musze wyjść, a on dopier wyjechał i sądzi, że z Białegostoku dojedzie do Warszawy w 2 godziny, więc mam się nie martwić >:D
jeśli białystok jest jakąś dzielnicą warszawy to może da radę w innym wypadku nie sądzę ;) ;D

u nas nadal sypie. dobrze, że mieszkamy na 3 piętrze... na parapetach urosły prawdziwe kopce :laugh:

reklama
Kobietki wszystkiego, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Żeby był lepszy od mijającego i żeby dzieciaczki samych radości nam dostarczały.
Całujemy Was gorąco!!
toast.gif

Spadam się szykować na bal
wanna.gif

reka1.gif

Do góry