reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Tola tez padla o 23:45 i nawet fajerwerki jej nie obudzily, a glosno bylo jak cholera ;)
Wkurzam sie, bo dziecie sobie przestawilo i zasypia nam kolo pol nocy zamiast 21-22 jak do tej pory. Potem w dzien odsypia, ale co ma powiedziec tata, ktory jednak kolo 9 musi byc w biurze? ::)

reklama
czesc laski i bobski... :)

Doxa, jak dobrze, ze Ty nie masz co robic po nocach... ;)
tez i przyszlo do glowy, zeby o spotkaniach to w nowym watku, ale zeby zdjecia przeklejac... dla mnie bomba... :)

w nowy rok weszlam z ogromnym leniem... a postanowilam sobie, ze koniec z opierdzielaniem sie...
znaczy to ze chyba jestem niereformowalna...
ale dzisiaj zaniose chociaz podanie o wychowawczy... zaniose i uciekam, zaczem szef przeczyta ze mam sie zamiar byczyc do wrzesnia 2008... ;)

Patka, zapomnialam Wam podziekowac... co niniejszym czynie :-*

Doxa, jak to robisz, ze karmisz Olego przez sen??? Zastanawiam sie czy to nie przeszloby u nas, ale jak to zrobic?

Teddy dzięki ;) Jakoś nie chciało mi się spać wczoraj, bo trochę w dzień pospałam :laugh:

Vertigo - nic specjalnego nie robię, wyjmuję Olego z łóżeczka, przystawiam, a on zaczyna ciągnąć ;) Potem go odkładam na lewy boczek - opieram go pleckami o bok łóżeczka, w razie jakby mu się ulało - i śpi dalej aż do rana :) Najciekawsze jest to, że po takim karmieniu zazwyczaj mu się nie ulewa!!!

Doxa, duralex, ale czekacie, az dzieciaki wyraznie chca ssac? moja Tola 'przebiera' wtedy jezyczkiem... czy po prostu jak sie obudzicie to przystawiacie i juz? nie ma problemow z zassaniem? a jak wiecie, ze kupa w pieluszce to nie przewijacie? przy przewijaniu dzieciak musi sie obudzic przeciez... kiedys probowalam na wpol spiaco i Tosia zamiast pic to odjechala na amen po 5minutach (a wtedy jeszcze najadala sie w pol godziny, a nie w 7min jak teraz) :(

przy okazji: efuniu, jak zdrowie malzonka???

Efunia i Patka -dziękujemy za kartki :-*

Duralex
to jest chyba tak w Wigilię zwierzęta gadają a w sylwestra niemowlaki ;D
Moja Nasturcja ;D jak się od rana w Sylwka rozgadała to teraz praktychnie non stop gada :laugh: jakie to miłe.

reklama
Do góry