reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Magda ale Twoja dzidzia jest jeszcze malutka i na początku dziecko tyje najwięcej .. miśka też przez pierwszy miesiąc przytyła 1200 g ;D

reklama
Magda25 ty się martwisz, że mała przytyła 1200g, a co ja mam powiedzieć - mały przez 1,5 miesiąca przytył prawie 2 kg. Jak się urodził to miał 4070g, a wczoraj miał już 5910g.
Patrzyłam na siatkę centylową to mieści się w górnej granicy, więc nie ma się jeszcze, co tym martwić.

Dzien dobry Mamusie i Dzieciaczki :)

Noc w normie, Gabrysia budzila sie o 23, 3, 4 (nie moze sie zdecydowac na jedna z tych godzin jeszcze) i 7:30. I teraz po trzecim sniadaniu o 12 wreszcie spi :)

a ze spacerami to u nas sa coraz krotsze ze wzgledu na pogode. Z 3godzinnego spacerku poprzez 2 i 1godzinny zostalysmy zmuszone do pol godzinnych wypadow. Dzisaij tez mokro i wietrznie.. :(

Witajcie mamusie!

Ma może któraś z Was Język dwulatka w wersji elektronicznej? Ja mam książkę, a potrzebuję dla koleżanki taką wersję. Odwiedziła mnie wczoraj z synkiem, właśnie dwulatkiem ... hmmm chyba już zacznę studiować tę książkę, bo teraz kochane to my mamy luzik ... oj co to będzie za 2 lata ::)

Jeśli któraś ma tę książkę, to proszę prześlijcie mi na maila.

Miałam w planach wyjście z małą na spacer , ale niestety musiałam z niego zrezygnować. Za oknem okropnie wiatr i deszcz no i temperatura zero stopni. Nie może być już wiosna??

Cześć,

Syla - jakie piękne światełka!

Strasznie wczoraj miałam dosyć, zła byłam na wszystkich, szczęśliwie dziś mi lepiej.
Kilka stron temu padło pytanie o współżycie. Karen - ja doczekałam do wizyty u gina, z trudem zreszta ;) przy pierwszym razie Natalia zrobiła niespodziankę, bo usnęła wtedy gdy chcieliśmy. Nic mnie nie bolało.

reklama
Qrcze ubrałam się, żeby wyjść na spacer i .... pada jak cholera !!!
Połozyłam małego i na szczęście zasnął bez problemu, pózniej czeka nas chyba werandowanie :-(

Jeju ja nadal ne mam posprzatane na święta. Mały śpi, a ja nie chcę mu przeszkadzać hałasem. A jak nie śpi to nie chcę go samego sobie zostawiać bo jest taki słodziutki :-)

Doxa - poszło ...

Do góry