reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czesc laski i bobaski.... :)

Jolik, widze, ze podwoilas Tymkowa mini-galeryjke... super... :)

a co do wagi... to moje dziecko w ciagu swojego krotkiego zycia przytylo 3,5 kg... czyli juz dawno podwoilo mase urodzeniowa... :)
ale na siatce centylowej jest idealnie w srodku - na 50 centylu, wiec sie nie martwie... poze tym on bardziej wzdluz roznie niz w szerz.... juz mu zaczynam 68 zakladac... ::)

reklama
a wlasnie, mialam sie spytac o te siatke centylowa...

bo w ksiazeczce zdrowia sa one... i zastanawiam sie, czy nie zaczac wykreslac tam krzywej Prezesa...
nikt mi o tym nie wspominal, ale skoro te siatki tam sa, to moze wlasnie temu maja sluzyc???
wiecie cos na tem temat???

myślę teddy że spokojnie możesz to robić. u mnie lekarze totalnie olewają tą książeczkę... nie wiem po cholerę mi ją dali :)
chyba sama zacznę ją wypełniać ;D

Jak byłam u neurologa, to powiedziała, że te siatki centylowe można se wsadzić w d.. (tzn. że się zdeaktualizowały).. a moją książeczkę wypełniają ;D

Teddy - potrójnej galeryjki juz nie będzie bo za dużo miejsca by zajęła :-) Teraz od czasu do czau wymienię kilka zdjęć w obecnej galeryjce na nowsze :-)

U nas w książeczce tez za wiele nie piszą, ale ja uzupełniam wszystko to czego oni nie zrobi: obwód głowy, wzrost ... ostatnio nawet szczepienie bo w przychodni wpisali tylko do ksiązeczki sczepień :-(

Siedzę teraz obok wózeczka Tymusia i razem się werandujemy. Śnieg do pokoju nam wpada :-)
Okropne wiatrzysko ....

:( :-[ Zaczęło się ... włosy mi wypadają. Są wszędzie ... qrcze jak będę je w tym tempie traciła to na Nowy Rok będę musiała za peruką się rozejrzeć :-(

_anna mnie nawet juz fryzjer nie zdoła pomóc :-( Wyczytałam, że wypadanie włosów rozpoczyna się po 6-12 tygodniach i trwa nawet do pól roku :-) Nio ciekawie będzie, nie powiem :-(

moja pediatra straszy mnie rehabilitantem, bo Mikołaj cały czas ma jeszcze oznaki ułożenia płodowego w sylwetce, czy któraś z was ma też taki problemik? :)

reklama
Do góry