reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo pierwszy mój termin do którego przychylało sie dwóch gin to był 14.10 . Ostateczny do którego juz musze urodzić to 30.10.(to według mojego gina).

reklama
Magda, to u Ciebie jutro bedzie 12dni po terminie??? To dosc pozno ten szpital - mnie wyganiaja juz 7dni po (ale sprobuje przeciagnac do 9 ;) )

Jolik wiem co czujesz, gdy parę dni temu mała budziła się co godzinę bo miała złą noc też nie wytrzymałam :( i do dziś mnie to gryzie, i strasznie się z tym czuję. Teraz staram się to jej wynagrodzić i jestem bardzo wyrozumiałom mamusią ;D

Dzięki Frezja - troszkę mi lżej ... Mam nadzieję, że on nie odebrał mnie wtedy jak wyrodną matkę :-(
Dzisiaj jestem w miarę wyspana. Malutki był grzeczniutki - wycałowałam go za wszystkie czasy. Teraz sobie słodko śpi - MOJE KOCHANIE !!!

Frezja - dzięki :-) urwis, ale tylko czasami :-) dzisiaj aniołeczek kochany :-D
Wogóle na śpiące dzieciaczki można patrzeć godzinami ... niesamowite minki strzelają :_0

cześć dziewczyny!!!
widze,że w nocy żadna się z nas nie posypała ;D ;D
no to zmykam pozałatwaić pare spraw...coś dziś dziwnie się czuje,jakoś mi na brzuchu ciężko,takie dziwne uczucie,ale trzeba troche kości rozruszać ;D ;D
zajrze do was jak wróce ;)

Witajcie Kobietki :)
Wpadłam tylko na chwilkę, by się pochwalić, że 20 października o 22.35 urodziłam cudowną córeczkę ;D Magdalenka ma 53 cm długości i waży 3040 kg. W niedzielę już byłyśmy w domku. Poród jak marzenie - szybki, sprawny i już dziś funkcjonuję prawie jakbym nie rodziła ;D Wszystkiego najlepszego dla Mamusiek a dla oczekujących wspaniałych porodów - przynajmniej takich jak mój ;D

reklama
Cześć,
Wstaję coraz później, rozkręcam się bardzo leniwie... w sumie ostatni moment na takie powolne budzenie się, więc nie mamy wyrzutów sumienia, a rano można się tak miło poprzytulać w ciepłej pościeli.
Jolik, nie jesteś wyrodną matką, no coś Ty, chyba każdemu zdarza się chwila słabości, co innnego gdybyś od rana do wieczora chodziła i wrtzeszczała :)
Małgosiu - biedaczku, nie dość, że niewyspana to jeszcze bez telefonu i netu. Ale dobrze, że już masz. takie trzy dni to chyba masakra... ja mam w zasadzie non stop włączony swój komputer, nawet jak przy nim nie siedzę to mam poczucie, że mogę ;)

A u nas szaroburo... kawa potrzebna.
Dzwonię do Dziadków, wolę jak ja zadzwonię niż jak moja Babcia trafi w zły moment.

Do góry