reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
dziewczyny WIELKIE GRATULACJE z okazji narodzin maluszkow. Widze, ze sprawy nabraly tempa...hihihi.
ja dzis walcze z temperatura- zastoj ! jak nie urok to sraczka. zaraz ide robic oklady z kapusty.
ale dzidziusie rosną. niesamowite ! :)
ja jutro ide na wazenie Macka. mam pietra, bo do jedzenia to On pierwszy nie jest...

MAŁGOSIU bardzo dziekuje. Ty wiesz za co.. :) Moje cycki zostały uratowane.!

INA GRATULACJE!!!!!
teraz to już naprawde się boje,że lekarz mógł się pomylić..... :(

i dalej nic niewiem o tych sączących się wodach :mad: pytam was bo w goglach nic na ten temat ,wszystko o ciąży a o wodach nic :mad:

Patrycja ,najlepiej zrobisz jak jutro sobie podejdziesz do lekarza niech on najlepiej sprzwdzi czy to są wody.Ja też jutro idę do Bystrego bo musi mi wypisać macierzyński,szkoda że już a nie mam jeszcze dzidziolka, ale niestety takie durne mamy przepisy w Polsce.Jakbyś wolała sprawdzić te wody jeszcze dzisiaj to podejdz do szpitala bo on ma dziś dużur całą noc.

kasia74 ja wybiore się do niego w środe ;) a jak ma coś być to i tak będzie ;) ja już mam tydzień macierzyński :mad: no ale co zrobić :(
jutro zapytam o te testy na obecność wód ;)

DOBRANOC WSZYSTKIM......KOLOROWYCH SNÓW

Proszę ile dzieciaczków - super. Gratuluję wszystkim.
A ja sobie siedze spokojnie i czytam ksiazki, piszę, zabawiam się z facetem. Od czasu do czasu odbieram telefon - wiecie co mnie najbardziej wkurza? Że pytają co u mnie, a jak zaczynam im opowiadac co u mnie to mówią, no wiesz, ale nas interesuje tylko jeden temat. Na końcu języka mam brzydką odpowiedź, od jutra zacznę jej używać ;) Bo jak czekają tylko na jedno zdanie to niech sobie czekają, dam im znac. Albo i nie dam, złośliwa będę jędza ;)

reklama
dziewczyny mam pytanko :)
chcialabym odbic obie stopke i rączkę synka na papier. macie jakis pomysl czym to mozna zrobic aby nie zaszkodzic dziecku ? pamietam ze kiedys ktos pisal ze tak robil.

Do góry