reklama
dziewczyny WIELKIE GRATULACJE z okazji narodzin maluszkow. Widze, ze sprawy nabraly tempa...hihihi.
ja dzis walcze z temperatura- zastoj ! jak nie urok to sraczka. zaraz ide robic oklady z kapusty.
ale dzidziusie rosną. niesamowite !
ja jutro ide na wazenie Macka. mam pietra, bo do jedzenia to On pierwszy nie jest...
MAŁGOSIU bardzo dziekuje. Ty wiesz za co.. Moje cycki zostały uratowane.!
ja dzis walcze z temperatura- zastoj ! jak nie urok to sraczka. zaraz ide robic oklady z kapusty.
ale dzidziusie rosną. niesamowite !
ja jutro ide na wazenie Macka. mam pietra, bo do jedzenia to On pierwszy nie jest...
MAŁGOSIU bardzo dziekuje. Ty wiesz za co.. Moje cycki zostały uratowane.!
Patrycja ,najlepiej zrobisz jak jutro sobie podejdziesz do lekarza niech on najlepiej sprzwdzi czy to są wody.Ja też jutro idę do Bystrego bo musi mi wypisać macierzyński,szkoda że już a nie mam jeszcze dzidziolka, ale niestety takie durne mamy przepisy w Polsce.Jakbyś wolała sprawdzić te wody jeszcze dzisiaj to podejdz do szpitala bo on ma dziś dużur całą noc.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Proszę ile dzieciaczków - super. Gratuluję wszystkim.
A ja sobie siedze spokojnie i czytam ksiazki, piszę, zabawiam się z facetem. Od czasu do czasu odbieram telefon - wiecie co mnie najbardziej wkurza? Że pytają co u mnie, a jak zaczynam im opowiadac co u mnie to mówią, no wiesz, ale nas interesuje tylko jeden temat. Na końcu języka mam brzydką odpowiedź, od jutra zacznę jej używać Bo jak czekają tylko na jedno zdanie to niech sobie czekają, dam im znac. Albo i nie dam, złośliwa będę jędza
A ja sobie siedze spokojnie i czytam ksiazki, piszę, zabawiam się z facetem. Od czasu do czasu odbieram telefon - wiecie co mnie najbardziej wkurza? Że pytają co u mnie, a jak zaczynam im opowiadac co u mnie to mówią, no wiesz, ale nas interesuje tylko jeden temat. Na końcu języka mam brzydką odpowiedź, od jutra zacznę jej używać Bo jak czekają tylko na jedno zdanie to niech sobie czekają, dam im znac. Albo i nie dam, złośliwa będę jędza
reklama