reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam Was kangurki.

Karen ja wczoraj martwiłam się, bo też nie miałam robionego KTG, ale okazuje się że czasem dopiero przed porodem robią. :)
A w ogóle cudownie spałam, jeśli nie liczyć pobudki przed piątą z ostrym bólem brzucha. Chyba wszystkie nas już dopadają różne bóle i nic dziwnego ::) W końcu to czas najwyższy...

Ja mam KTG robione co jak Monique Strauss co 2 tygodnie od polowy lipca....moj ginek jest cierpliwy, nigdy na nim nie wychodza zadne skurcze a serduszko zawsze w normie...lubie to badanie, jest strasznie uspokajajace, tak wiec fajnie, ze robione jest tezbw czasie porodu :)

Magda25 Ty to przynajmniej jakies rozciaganie w lonie czujesz ja nic....wiec nie grymas, ze jestes na koncu ;)

Orzech chociaż raz udało mi sie ponarzekac troche , zresztą zgodnie z prawdą , a ty?
Myślę , że urodzisz i nawet nie bedziesz wiedziała co to bóle , szczęściaro.

Orzeszek bawi sie w cichociemną. Osiem dni jej zostało i ona chce tak jakby nigdy nic, bez uprzedzenia, rano urodzić a wieczorem zdjęcia nam wklejać. ;D ;D ;D

cześć dziewczyny!!!

GRATULACJE MAŁGOSIU!!!!!

Ja dzisiaj od rana czuje bardzo mocne parcie na pęcherz i jakoś nieswojo się dziś czuje,postanowiłam już dziś pakować do końca torbe...bo nigdy nic nie wiadomo...co ma być to będzie!!!! ;) ;)

reklama
Ojej Patrycja, ja mam dokladnie taki sam termin jak ty i jeszcze wcale nie mam ochoty na porod, co wiecej jeszcze nie wszytsko przygotwane. Choc juz bym chciala zobaczyc kto mieszkla u mnie w brzuchu tak dlugo, to jeszcze nie czuje ze to ten moment. Na razie zaczyna sie Festwial filmowy i chce zobaczyc kilka filmow.

Do góry