reklama
Witam wszystkie!
Ja juz od rana dzisiaj na badaniach byłam ostatnich całe szczęście , wyniki będę miała po południu. W czwartek jak zdążę to ostatnia wizyta u gina , a dalej to zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Narazie to największą panikę sieje mężuś , po raz kolejny upominał mnie wczoraj , żebym mu wszystko naszykowała tak jak chcę , żeby było , żeby niczego nie musiał sam wymyślać. Ot wygodny facet na gotowe chce się złapać. Jednak podbudował mnie informacją , że przy porodzie to on jednak chce być. Nawet nie wiecie jaka byłam zdziwiona i jak mnie to podbudowało psychicznie. Mam nadzieje , że ze swojej decyzji już sie nie wycofa.
Ja juz od rana dzisiaj na badaniach byłam ostatnich całe szczęście , wyniki będę miała po południu. W czwartek jak zdążę to ostatnia wizyta u gina , a dalej to zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Narazie to największą panikę sieje mężuś , po raz kolejny upominał mnie wczoraj , żebym mu wszystko naszykowała tak jak chcę , żeby było , żeby niczego nie musiał sam wymyślać. Ot wygodny facet na gotowe chce się złapać. Jednak podbudował mnie informacją , że przy porodzie to on jednak chce być. Nawet nie wiecie jaka byłam zdziwiona i jak mnie to podbudowało psychicznie. Mam nadzieje , że ze swojej decyzji już sie nie wycofa.
*syla*
kobieta pracująca...
Witaj, Monique Strauss chyba jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać - bardzo długo mnie nie było w związku z remontem. Z tego co zdąrzyłam się zorientować Ty też po remoncie. No i też masz już 9-cio-letnie dziecko, jak ja.
O tak, Teddy je wszystkie ustawia. Nie chciałabym być w ich skórze.
O tak, Teddy je wszystkie ustawia. Nie chciałabym być w ich skórze.
Monique Strauss
Fanka BB :)
Jejku Małgosia miała termin taki jak ja i ona już tuli swoje maleństwo!!!
Myślałam też o sexie jako formie przyśieszenia tego wszystkiego ale wczoraj pokłóciłam się z mężem.gdzies tak do drugiej w nocy.Więc pewnie dzisiaj się nie będzie do mnie odzywał...Wogóle mam doła strasznego i patrzeć na siebie nie mogę! No i wczoraj zaczęło się od tego że przeczytałam o tym jakcy faceci powinni być czuli dla kobiet w ciąży, zaczęłam mojemu wyrzucać że nie jest i że nie interesuje się mną wogóle i takie tam tym podobne i klops! Nic mi się przez to nie chce, siedzę na kanapie i żadnej motywacji do niczego! Chciałam iść nqa zakupy a tu nie ma wypłaty cholera! Co jest grane?!!!
Myślałam też o sexie jako formie przyśieszenia tego wszystkiego ale wczoraj pokłóciłam się z mężem.gdzies tak do drugiej w nocy.Więc pewnie dzisiaj się nie będzie do mnie odzywał...Wogóle mam doła strasznego i patrzeć na siebie nie mogę! No i wczoraj zaczęło się od tego że przeczytałam o tym jakcy faceci powinni być czuli dla kobiet w ciąży, zaczęłam mojemu wyrzucać że nie jest i że nie interesuje się mną wogóle i takie tam tym podobne i klops! Nic mi się przez to nie chce, siedzę na kanapie i żadnej motywacji do niczego! Chciałam iść nqa zakupy a tu nie ma wypłaty cholera! Co jest grane?!!!
Monique Strauss
No witaj Syla! Miło cię poznać.Tak mam 9-letnią córcię. Remont można powiedzieć skończony.Ale kącik dla maluszka urządzony- i wszystko odmalowane na ślicznie!
*syla*
kobieta pracująca...
Magda25 ja też już mam porobione ostatnie badania. To fajnie że mężuś Cię podbudował.
Ja ostatnio już sama nie wiem czy nie chciałabym rodzić sama, ostatnio potrzebuję ciszy ;D Przy pierwszym był to chyba mu wystarczy.
Rany, dziewczyny, wygońcie mnie stąd, muszę się ruszyć, jakiś obiad, trochę posprzątać u Oskara, no i umyć te okna, bo pogoda coś się załamuje.
Ja ostatnio już sama nie wiem czy nie chciałabym rodzić sama, ostatnio potrzebuję ciszy ;D Przy pierwszym był to chyba mu wystarczy.
Rany, dziewczyny, wygońcie mnie stąd, muszę się ruszyć, jakiś obiad, trochę posprzątać u Oskara, no i umyć te okna, bo pogoda coś się załamuje.
_anna
cześć dziewczyny!
Zaglądam na forum - a tu kolejna niespodzianka bebikowa. Serdeczne gratulacje dla małgosi.
Zaglądam na forum - a tu kolejna niespodzianka bebikowa. Serdeczne gratulacje dla małgosi.
Monique Strauss
Mój mężuś zamiast mnie podbudować to mnie dołuje!
Przy pierwszym porodzie był a teraz coś się chce wymigać,ja wiem że kogoś potrzebuję, jakieś wsparcie jest mi baaardzo potrzebne!
Przy pierwszym porodzie był a teraz coś się chce wymigać,ja wiem że kogoś potrzebuję, jakieś wsparcie jest mi baaardzo potrzebne!
reklama
Tak po cichu to sie jednak zastanawiam czy nie będę przypadkiem ostatnia , jak czytam o tym co którą boli , to okazuję się , że ze mną albo pójdzie niespodziewanie szybko , albo będę rodzić 2 tygodnie po terminie. Gin twierdzi , że jak do 30.X nie urodzę to wywołujemy na siłę , wiec jakby co to przestawie chyba suwak po 14.X. Sama już zgłupiałam , fakt pozostaje jednak faktem , że niechetnie marudze na temat samopoczucia. Bóle zwiastujące mam , krocze boli jakby się kości rozchodziły , nieraz nie mogę wstać z łóżka bez pomocy męża , ale zagryzam zęby i próbuje udawać silną , najgorzej sprawa wygląda w nocy jak chcę zmienić bok na którym leżę , sapię wtedy jak lokomotywa. Sama się z siebie śmieję. Parcie na pęcherz i na odbyt też jest , ale oprócz biegania do kibelka to da się przezyć , dopóki mogę wytrzymac i nie wyję z bólu to udaję , że wszystko jest ok. No to chyba pierwszy raz tak otwarcie sie tutaj pożaliłam , odnośnie tego co mnie boli.