reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ja tez nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic, to chyba juz jacys psychole wchodza po pijaku, u nas nie zdarza sie nawet po lyku piwa wsiadac. Jej najgorsze te dzieci, az plakac sie chce.
A z praca wiesz bedzie dobrze, ja tez sie tak pocieszam i wmawiam sobie ze zdarze a dni leca. Kurde moj maz zostawil tv na tvn turbo wlaczony a teraz po polnocy jakiej gole baby sie macaja.

reklama
Ja na chwilkę, Weronika się bawi , Marysia śpi , więc spróbuje wstawic obiecane zdjęcie Marysi.

To nasza Marysia zaraz po urodzeniu.

marysiaie7.jpg

Tak jak pisałam przed porodem chciałam urodzic 9.08 na rocznicę ślubu i wiecie co? Gdyby nie to c.c. to urodziłabym 9.08, a tak brakło mi 40 minut, ale rodzina zaliczyła prezent ;-):-).

Magda25, rany jaka śliczna malutka dziewczyneczka! Dzięki za zdjęcie.
Vertigo twój dziobas w falbanach rewelacyjny!
a wogóle to dzień dobry i wcale nie prasowałam, bo na hasło że dzisiaj mam luz z robotą zostałam nią przywalona...(szefowa mnie tu podczytuje czy co??) Wiec w domu mam nadal Alpy a jutro próba nr 2 wypadu po sukienkę weselną nie chce mi się.
Pogoda dla was pewnie do bani, mi jest dobrze :-)

Witam!

Jak poszłysmy z Vertigo spać to widzę, ze parę osób sie pojawiło!
Smutne rzeczy wczoraj pisałyście.
mała, a z tym chłopcem to cud czy niedopatrzenie lekarzy? w każdym bądź razie wiadomość super!:tak:
Magda, córeńka super!
Drzewko, Ty powinna ś dawno siedzieć na zwolnieniu.

Dzień dobry
Magda - fajna dziewczynka z Marysi. A jak znajdziesz wolną chwilkę to wrzucisz aktualną Weronikę? Jestem bardzo ciekawa jak teraz wygląda :-)
Drzewko - mnie się taka pogoda podoba, ja lubie jak pada :-)

witam,

dzieki za komplementy w kierunku Antoniny. Antonina zdrowa jak ryba i juz z nudow wymieka. Myslalam, ze z nia wczoraj jajo zniose! Dzis po 17 bedzie pediatra- mam nadzieje, ze bedziemy mogly pojsc na spacer...

z siostra jednak niezafajnie. okazuje sie, ze to tetniak, ktorego nie mozna klamrowac, wiec tak sie z tym bedzie meczyc przez cale zycie...

a my w ndz wybywamy na proszony obiad z tesciami tytulem mezowych urodzin i moich imienin. i tesciowa nie moze zrozumiec, ze dziecka tuz po chorobie nie chce wlec ze soba! co za baba! ale i tak jest lepiej- przynajmniej sie wnuczka zajmuje.

a za tydzien w ndz moj tata idzie operowac oko. bede robila za kierowce, bo to chirurgia jednego dnia...

ja chce na urlop! od wszystkich i od wszystkiego!

reklama
Magda25, faktycznie Calineczka!

magdusiek, czworaczkow nie zazdroszcze... zwlaszcza, ze oczyma wyobrazni widze je jako czworaczki z biegunka

Do góry