reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Dzien dobry,
Ja tez uwielbiam deszcz, jeszcze jak stuka o parapet to kocham:-)
Zbieramy sie na spacer.
Pod moim blokiem od kilku dni przychodza posiedziec na kocu przedszkolaki, ale nie to mnie drazni tylko upierdliwa Pani ktora wrzeszczy na kilku chlopcow, a wczoraj ich szarpala i ciagnela i koc potraktowala chyba jako karnego jeza;-)Nie chcialabym zeby ktos tak krzyczal na Natka tymbardziej ze moze isc wlasnie do tego przedszkola gdzie ta Pani pracuje.
Ja tez uwielbiam deszcz, jeszcze jak stuka o parapet to kocham:-)
Zbieramy sie na spacer.
Pod moim blokiem od kilku dni przychodza posiedziec na kocu przedszkolaki, ale nie to mnie drazni tylko upierdliwa Pani ktora wrzeszczy na kilku chlopcow, a wczoraj ich szarpala i ciagnela i koc potraktowala chyba jako karnego jeza;-)Nie chcialabym zeby ktos tak krzyczal na Natka tymbardziej ze moze isc wlasnie do tego przedszkola gdzie ta Pani pracuje.
drzewko
Magdusiek i chcą do piersi :-) tusiekn jakaś psychopatka. jak piszesz że przychodzą posiedzieć na kocu a ona ten koc traktuje jak karnego jeża, to masz tam jakiś obóz karny rozbity pod oknem. A nie ma jakiegoś innego przedszkola w okolicy?
Doxa
Witajcie!!
Ojej ile tu się działo ostatnio!
Vertigo cieszę się, że Tolcia już zdrowa! A za siostrę trzymam kciuki!
Magda25 śliczna Marysia i taka maleńka!
A ja tak jak Magdusiek napisała (dzięki kochana!) korzystam z towarzystwa męża :-) Włośnie moi obydwaj panowie pojechali razem pozałatwiać sprawy (jakieś urzędy mają w planie - czarno to widzę!), a ja oczywiście do kompa!
Ojej ile tu się działo ostatnio!
Vertigo cieszę się, że Tolcia już zdrowa! A za siostrę trzymam kciuki!
Magda25 śliczna Marysia i taka maleńka!
A ja tak jak Magdusiek napisała (dzięki kochana!) korzystam z towarzystwa męża :-) Włośnie moi obydwaj panowie pojechali razem pozałatwiać sprawy (jakieś urzędy mają w planie - czarno to widzę!), a ja oczywiście do kompa!
tusiekn
Dziewczyna na moim osiedlu ma trojaczki i przyznam ze smiesznie wygladal wozek dla takich malych, sa chyba kilka miesiecy mlodsze od naszych dzieci. Drzewko wiesz to przedszkole praktycznie jest kilkaset metrow od Nas wiec bardzo blisko, a rekomendowane przedszkole jest duzo dalej i trzebabybylo jechac autem. No ale jezszcze jest czas wiec zobaczymy. Ja rozumiem, ze sie pilnuje dzieci ale nie w taki sposob.
reklama