reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Magdusiek no jesteśmy już dwie z ta pogodą. Ale u mnie wylazło już słońce :wściekła/y:
Vertigo marsz na urlop.
aż nie śmiem pisać że się chyba za prasowanie wezmę..

a i czworaczki fajna sprawa. Vertigo może być tak jak piszesz ale też inaczej. Jakiś czas temu krążył taki filmik chyba z sześcioraczkami, leżały przy mamie i wszystkie na raz sie śmiały. supeerr!

Dzien dobry,
Ja tez uwielbiam deszcz, jeszcze jak stuka o parapet to kocham:-)
Zbieramy sie na spacer.
Pod moim blokiem od kilku dni przychodza posiedziec na kocu przedszkolaki, ale nie to mnie drazni tylko upierdliwa Pani ktora wrzeszczy na kilku chlopcow, a wczoraj ich szarpala i ciagnela i koc potraktowala chyba jako karnego jeza;-)Nie chcialabym zeby ktos tak krzyczal na Natka tymbardziej ze moze isc wlasnie do tego przedszkola gdzie ta Pani pracuje.

Magdusiek i chcą do piersi :-) tusiekn jakaś psychopatka. jak piszesz że przychodzą posiedzieć na kocu a ona ten koc traktuje jak karnego jeża, to masz tam jakiś obóz karny rozbity pod oknem. A nie ma jakiegoś innego przedszkola w okolicy?

Witajcie!!
Ojej ile tu się działo ostatnio!

Vertigo cieszę się, że Tolcia już zdrowa! A za siostrę trzymam kciuki!

Magda25 śliczna Marysia i taka maleńka!

A ja tak jak Magdusiek napisała (dzięki kochana!) korzystam z towarzystwa męża :-) Włośnie moi obydwaj panowie pojechali razem pozałatwiać sprawy (jakieś urzędy mają w planie - czarno to widzę!), a ja oczywiście do kompa!

Dziewczyna na moim osiedlu ma trojaczki i przyznam ze smiesznie wygladal wozek dla takich malych, sa chyba kilka miesiecy mlodsze od naszych dzieci. Drzewko wiesz to przedszkole praktycznie jest kilkaset metrow od Nas wiec bardzo blisko, a rekomendowane przedszkole jest duzo dalej i trzebabybylo jechac autem. No ale jezszcze jest czas wiec zobaczymy. Ja rozumiem, ze sie pilnuje dzieci ale nie w taki sposob.

Na moim osiedlu też mieszkają trojaczki, starsze od Natalki. Pamiętam niezle wyzwanie mieli jak zaczynały chodizć... dwie osoby na spacerze to mało.

reklama
Do góry