reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

i pewnie nie biegać, nie palić i nie nurkować... Moja babcia przeżyła z tętniakiem całe swoje długie życie i wcale na niego nie umarła. Grunt to nie dać się zwariować.

reklama
Vertigo, ufff, jk zaczęłam czytać to, ąz mi się słabo zrobiło, ale na finiszu Twoich wiadomości już o wiele lepiej. Trzymam kciuki za siostrę!

Drzewko, miałas tak niskie cieśnienie, :szok: a wczoraj na Bb ostatnia i dziś pierwsza? powinnaś z nim spac i spać.;-)

Tusiekn, ja w specjalnej szkole pracuję z autystykami. Troche kiedys w poradni ppil. A ja nigdzie nie wyjeżdżam tylko maluch, z którym pracowałam-znaczy mam nadzieję, że go w końcu matka do siebie zabierze.:tak:

kasiek74 bo ja taka wańka-wstańka jestem. takich luzów w pracy to dawno nie miałam. Weronika śpi, idę więc prasować, bo jakieś Alpy mi powyrastały. nara.

witajcie słoneczka - dzisiaj na chwilkę wpadam, jutro moze troche nadrobie
wróciliśmy wczoraj z naszego wypadu w Polskę, musze przyznać że mam już dużego synka bo ładnie zniósł podróż, z W-wy do Gdańska zatrzymaliśmy się tylko w Płońsku - ale to z mojej inicjatywy, reszte drogi Mikołaj siedział w foteliku bawiąc się zabawkami. :-)
Co do wrażeń z wypadu w góry świętokrzyskie - opowiem jutro - pa

reklama
Do góry