reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

i pewnie nie biegać, nie palić i nie nurkować... Moja babcia przeżyła z tętniakiem całe swoje długie życie i wcale na niego nie umarła. Grunt to nie dać się zwariować.

reklama
Vertigo, ufff, jk zaczęłam czytać to, ąz mi się słabo zrobiło, ale na finiszu Twoich wiadomości już o wiele lepiej. Trzymam kciuki za siostrę!

Drzewko, miałas tak niskie cieśnienie, :szok: a wczoraj na Bb ostatnia i dziś pierwsza? powinnaś z nim spac i spać.;-)

Tusiekn, ja w specjalnej szkole pracuję z autystykami. Troche kiedys w poradni ppil. A ja nigdzie nie wyjeżdżam tylko maluch, z którym pracowałam-znaczy mam nadzieję, że go w końcu matka do siebie zabierze.:tak:

kasiek74 bo ja taka wańka-wstańka jestem. takich luzów w pracy to dawno nie miałam. Weronika śpi, idę więc prasować, bo jakieś Alpy mi powyrastały. nara.

witajcie słoneczka - dzisiaj na chwilkę wpadam, jutro moze troche nadrobie
wróciliśmy wczoraj z naszego wypadu w Polskę, musze przyznać że mam już dużego synka bo ładnie zniósł podróż, z W-wy do Gdańska zatrzymaliśmy się tylko w Płońsku - ale to z mojej inicjatywy, reszte drogi Mikołaj siedział w foteliku bawiąc się zabawkami. :-)
Co do wrażeń z wypadu w góry świętokrzyskie - opowiem jutro - pa

reklama
Do góry