reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam serdecznie. :-)

Magda 25 jeszcze raz gratulacje :-) Marysia cudna i rzeczywiście Calineczka.
Vertigo Tosia boska :-) i super że już zdrowa. Tobie życzę urlopu. I dużo zdrowia dla siostry. Będzie dobrze-trzeba w to wierzyć.

U nas ok. Chodzę trochę niedospana bo Adasiowi coś sie przestawiło i w nocy nie chce spać. Ostatnio Natalka zasypia szybciej niż on. Cały czas by jadł mimo że za przeproszeniem sie uszami wylewa. Jak mi przyśnie przy karmieniu to gdy odkładam go do łóżeczka, młody zaraz sie budzi - chyba jakiś czujnik sie uruchamia. Teraz za to odsypia ;-)
Pochwalimy sie jeszcze że wczoraj kikutek odleciał :-) Co prawda jeszcze trochę krwawi albo ropieje od czasu do czasu - traktuję to spirytusem albo neomycyną. Dziś idziemy do pediatry na kontrolę więc zobaczymy co powie.

Czworaczki fajne ale też nie zazdroszczę zwłaszcza mamie jak sama w domu z nimi zostanie ;-). W takiej sytuacji to chyba druga osoba na stałe do pomocy musi być.

reklama
Magdusiek i to dużo szybciej :tak: Natalka miała prawie 8 tygodni. No ale od tygodnia ten kikutek Adasia dosłownie "chudł" w oczach ;-)

Luszka, super, że już po kikutku!
Tusiekn, ja bym babę tez troszku poszarpała:angry:
Vertigo , ja z Nadia czy wczesniej z chłopcami jak bez gorączki to od razu na dwór. :tak: nasza ped każe zawsze, nawet przy oskrzelach- tylko bez biegania, ale na spacerek w wózeczku ok.

Luszka to super, ze kikut juz odlecial. Tak Nam dzieciaki rosna, ze za niedlugo bedziesz nam mowic o pierwszym zabku Adasia:-)
Doxa korzystaj poki maz na urlopie:-)

Co tu taka cisza???
Ja dziś miałam gosci, brata z narzeczoną, fajnie dzień spędziliśmy, trochę na zakupach trochę na spokojnie :-)

Jestem !
parę razy już zaglądałam ale nikogo nie widziałam;-)

Mała na urlopie, SAyla zapracowana. Luszka i Magda zajęte maluchami, Drzewko prasuje, Doxa zajęta mężem, Tusiekn pisze, Vertigo się ukrywa, a Teddy? no własnie gdzie jest Teddy?

Drzewko melduje że poprasowało. :rolleyes: i było u sąsiada i jego narzeczonej sąsiadeczki. a teraz musi poleżakować.:rofl2: jeszcze tutaj wpadnę.

reklama
Do góry