reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja tez nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic, to chyba juz jacys psychole wchodza po pijaku, u nas nie zdarza sie nawet po lyku piwa wsiadac. Jej najgorsze te dzieci, az plakac sie chce.
A z praca wiesz bedzie dobrze, ja tez sie tak pocieszam i wmawiam sobie ze zdarze a dni leca. Kurde moj maz zostawil tv na tvn turbo wlaczony a teraz po polnocy jakiej gole baby sie macaja.

reklama
Ja na chwilkę, Weronika się bawi , Marysia śpi , więc spróbuje wstawic obiecane zdjęcie Marysi.

To nasza Marysia zaraz po urodzeniu.

marysiaie7.jpg

Tak jak pisałam przed porodem chciałam urodzic 9.08 na rocznicę ślubu i wiecie co? Gdyby nie to c.c. to urodziłabym 9.08, a tak brakło mi 40 minut, ale rodzina zaliczyła prezent ;-):-).

Magda25, rany jaka śliczna malutka dziewczyneczka! Dzięki za zdjęcie.
Vertigo twój dziobas w falbanach rewelacyjny!
a wogóle to dzień dobry i wcale nie prasowałam, bo na hasło że dzisiaj mam luz z robotą zostałam nią przywalona...(szefowa mnie tu podczytuje czy co??) Wiec w domu mam nadal Alpy a jutro próba nr 2 wypadu po sukienkę weselną nie chce mi się.
Pogoda dla was pewnie do bani, mi jest dobrze :-)

Witam!

Jak poszłysmy z Vertigo spać to widzę, ze parę osób sie pojawiło!
Smutne rzeczy wczoraj pisałyście.
mała, a z tym chłopcem to cud czy niedopatrzenie lekarzy? w każdym bądź razie wiadomość super!:tak:
Magda, córeńka super!
Drzewko, Ty powinna ś dawno siedzieć na zwolnieniu.

Dzień dobry
Magda - fajna dziewczynka z Marysi. A jak znajdziesz wolną chwilkę to wrzucisz aktualną Weronikę? Jestem bardzo ciekawa jak teraz wygląda :-)
Drzewko - mnie się taka pogoda podoba, ja lubie jak pada :-)

witam,

dzieki za komplementy w kierunku Antoniny. Antonina zdrowa jak ryba i juz z nudow wymieka. Myslalam, ze z nia wczoraj jajo zniose! Dzis po 17 bedzie pediatra- mam nadzieje, ze bedziemy mogly pojsc na spacer...

z siostra jednak niezafajnie. okazuje sie, ze to tetniak, ktorego nie mozna klamrowac, wiec tak sie z tym bedzie meczyc przez cale zycie...

a my w ndz wybywamy na proszony obiad z tesciami tytulem mezowych urodzin i moich imienin. i tesciowa nie moze zrozumiec, ze dziecka tuz po chorobie nie chce wlec ze soba! co za baba! ale i tak jest lepiej- przynajmniej sie wnuczka zajmuje.

a za tydzien w ndz moj tata idzie operowac oko. bede robila za kierowce, bo to chirurgia jednego dnia...

ja chce na urlop! od wszystkich i od wszystkiego!

reklama
Magda25, faktycznie Calineczka!

magdusiek, czworaczkow nie zazdroszcze... zwlaszcza, ze oczyma wyobrazni widze je jako czworaczki z biegunka

Do góry