reklama
Teddy
Październikowa mać
dzien dobry!!! (chociaz, czy ja wiem)
Cukiereczku, no niefajnie... pisz jak Tolcia, czy juz lepiej...
Sylunia, impreza super, jeszcze raz przepraszam, ze tak mnie nagle wywialo, nawet sie dobrze nie pozagnalam (przepros tez Andrzeja ode mnie)... na przyszlosc wylacze telefon i tyle...
Kasiu, milo bylo Was poznac, masz swietnych chlopakow i Nadulka tez fantastyczna... musze powiedziec, ze nie wygladasz na 3 dzieci, jesli chodzi o synow, to wlasciwie jak starsza siostra...
Cukiereczku, no niefajnie... pisz jak Tolcia, czy juz lepiej...
Sylunia, impreza super, jeszcze raz przepraszam, ze tak mnie nagle wywialo, nawet sie dobrze nie pozagnalam (przepros tez Andrzeja ode mnie)... na przyszlosc wylacze telefon i tyle...
Kasiu, milo bylo Was poznac, masz swietnych chlopakow i Nadulka tez fantastyczna... musze powiedziec, ze nie wygladasz na 3 dzieci, jesli chodzi o synow, to wlasciwie jak starsza siostra...
Witam, wczoraj wróciłyśmy ze szpitala. Nie wiem , czy już wiecie, czy nie ,ale Marysia już jest z nami. Urodziła się 8 sierpnia o 23:20 . Wygląda jak Calineczka, jest tak bardzo mała i drobna. Urodziła się z wagą 2600g i 49cm długości przez cc ,a właściwie to miałam dwa w jednym , tzn naturalny który zakończył się cięciem, a tak niewiele brakowało. Cieszę sie , że mam ten cały koszmar za sobą. Gdyby to był mój pierwszy poród nie wiem czy zdecydowałabym się na kolejny. Najważniejsze jednak , że już jest wszystko w porządku i jesteśmy w domu.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Acha Weronika bardzo dobrze przyjęła rodzeństwo jest bardzo opiekuncza i z tego się bardzo cieszę mysląłam , że będzie gorzej.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Acha Weronika bardzo dobrze przyjęła rodzeństwo jest bardzo opiekuncza i z tego się bardzo cieszę mysląłam , że będzie gorzej.
czy przewidujesz też indywidualny tok nauczania dla Tosi?;-)na weselu bylismy sami. ja nigdy Tosi na takie spedy nie zabieram.
ta uwaga nie miała byc złośliwa:-)
no tak, Calineczka:-)O porodzie wiecej jak bedzie chwilka czasu, a wymiary napisałam. Uciekam mała(mniejsza ) chce jeśc.
reklama