reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dzien dobry,
Wy tez takie dzisiaj spiace? Na mnie juz nawet kawa nie dziala:-(Musze chyba sie wziasc za cwiczenia jak Magdusiek bo kilka miesiecy temu jak cwiczylam to pamietam ze przez to dobrze sie czulam, chyba moje komorki wszystkie sie dotlenialy;-) Nie moge mojego meza namowic na tenis a tak bardzo bym sie poruszala, ostatnio tylko gramy w badmintona:-D
Magda25 gratulacje!
Vertigo to dobrze, ze z Tosia juz lepiej.
A co do zdjec to mnie tez sie nie wyswietlaja od 3 stony, ale zazdroszcze Wam spotkania i widac, ze dzieci tez dobrze sie bawily. Kasiek chcialabym byc taka laska po trojce dzieci jak Ty:-) Magdusiek zdjecie z tata piekne, ale Natalka to cala Ty, oczy ma identyczne. I podoba mi sie prezes na wozku na ktoryms zdjeciu jak siedxzi i obserwuje, wyglaa na duzego chlopaka, przynajmniej jakby juz przedszkola chodzil.
Magdusiek to pierwsze zdjecie z dziewczynkami umiescilas, za nimi jest jakies lozko do spania? bo wiesz spodobalo mi sie o ile to lozko:-)

hej Tusiekn!
Myślałam , że juz dziś nikt tu nie zajrzy.:-) ja nie usypiam ostatnio, ale i nic mi się nie chce. A co do laski, to dzięki. Choć może mnie z kimś pomyliłaś.Bo mój synio mówi, że ja to stara jestem ;-)

Kasiek Ty stara, wiesz ja tak wirtualnie max dalabym Ci 30:-) a jak za duzo to przepraszam.
A mnie nie wiem dlaczego znowu wlosy wypadaja:-(

Kasiek naprawdę wyglądasz jak starsza siostra swoich synów. Tez bym chciała mieć taką figurę po trójce dzieci. (ale nawet po dwójce takiej nie mam ;-)) Ile Ty miałaś lat jak ich urodziłaś? ;-) (Sorki za niedyskretne pytanie) A tak w ogóle to zdjęcia super.
Magdusiek Natalka śliczna jak zwykle i rzeczywiście cała Ty :tak:

Co do pępka to chyba już lepiej-mam nadzieję cały czas przemywam i traktuję neomecyną (może któraś wie jak długo można to stosować bo nie doczytałam a nie chcę zaszkodzić)
Tak jak pisałam w sobotę wybraliśmy sie do innej przychodni a że pępek wyglądał lepiej to pani doktor powiedziała mi to co na niekłańskiej czyli żeby przemywać i dodatkowo żeby natłuszczać skórkę obok, bo podrażniona. Tak więc przemywam i mam nadzieję że się szybko zagoi. Czasem mu troszkę ropieje albo wyciągam strupki ale nie wygląda to tak strasznie jak w czwartek więc staram sie nie panikować.

reklama
Do góry