reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Shady,
Ja się znieczulam, już drugi raz i nie wyobrażam sobie inaczej. Jakoś nie chcę sie przekonać czy boli czy nie. W końc€ wszycy mówią, że bóle porodowe to najgorsze bóle, więc im wierzę, na słowo! Nie czuję się z tym gorzej ani trochę, może jestem mięczakiem, ale co mi tam. Przy Oli miałam i nie bolałao wcale, to dlaczego mam się zastanawiać co "tracę" bez znieczulenia??
Ja się znieczulam, już drugi raz i nie wyobrażam sobie inaczej. Jakoś nie chcę sie przekonać czy boli czy nie. W końc€ wszycy mówią, że bóle porodowe to najgorsze bóle, więc im wierzę, na słowo! Nie czuję się z tym gorzej ani trochę, może jestem mięczakiem, ale co mi tam. Przy Oli miałam i nie bolałao wcale, to dlaczego mam się zastanawiać co "tracę" bez znieczulenia??
malgosia_76
Słusznie!
ALEZ OCZYWISCIE. TO ZE JA NIE CHCE ( NIE MOGE) TO NIE ZNACZY ZE TERAZ BEDE WSZYSTKICH PRZEKONYWAC JAK TO CUDOWNIE JEST RODZIC BEZ ZZO I JAKA TO JA JESTEM DZIELNA A WY NIE.
MOJA POLOZNA PODKRESLA, ZE TO CO JEST DOBRE DLA MATKI JEST DOBRE DLA DZIECKA. I JA SIE POD TYM PODPISUJE.
MOJA POLOZNA PODKRESLA, ZE TO CO JEST DOBRE DLA MATKI JEST DOBRE DLA DZIECKA. I JA SIE POD TYM PODPISUJE.
malgosia_76
A tak z innej beczki, Orzech znieczu;asz się?
A
Anja26
Gość
Dziendobry Brzuchatlki,
Ja tez sadze ze Ania to piekne imie
A ja musze waz sie pr zyznac ze czuje ze u mnie to juz porod za rogiem. Przez weekend brzuszek mi opadl strasznie, mala sie prawie nei rusze, jakas galaretka zaczla wychodzic no i biegam do lazienki jak szalona ( i siku i to drugie). Jedyne co nie mam to bardzo bolesnych skurczy, bo brzuszek mnie pobolewa ale nie tak bardzo. No i jak bylam u ginka w piatek to mi powiedzial ze mam otawrcie na 1cm. Az dzisaj z tego wszystkeigo zostalam w domu i czkem co sie bedzie dzialo.
A co do znieczulenia to ja tez biore, po co siebie i dzidzi meczyc.
Ja tez sadze ze Ania to piekne imie
A ja musze waz sie pr zyznac ze czuje ze u mnie to juz porod za rogiem. Przez weekend brzuszek mi opadl strasznie, mala sie prawie nei rusze, jakas galaretka zaczla wychodzic no i biegam do lazienki jak szalona ( i siku i to drugie). Jedyne co nie mam to bardzo bolesnych skurczy, bo brzuszek mnie pobolewa ale nie tak bardzo. No i jak bylam u ginka w piatek to mi powiedzial ze mam otawrcie na 1cm. Az dzisaj z tego wszystkeigo zostalam w domu i czkem co sie bedzie dzialo.
A co do znieczulenia to ja tez biore, po co siebie i dzidzi meczyc.
malgosia_76
Ja mam rozwarcie na 3 cm. i szyjkę max skróconą, to może tez mi szybko pójdzie z tym porodem??
reklama
A
Anja26
Gość
Ja juz sama nie wiem co myslec. Przez weekend zmiany u mnie sa straszne, a szczegolnei z brzuszkiem, normlanie tak opadl ze stopy znow widze. No i ginek mi poweidzial w piatek ze boli to ja zadnych nie musze miec, ze woda mi moze isc w kazdej chwili no i zaczne rodzic. Mowil ze jego zona to siedziala i ogladala TV, zadnych boli nic i jej wody poszly. Takze z tego wszystkiego to az sie balam isc dzisaj do pracy, stwierdzilam ze w domu bezpieczniej. Leze i czekam co sie bedzie dzialo dalej.