reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

to fakt.....imie Ania jest ladne ale gdzie krzykniesz Ania tam sto glow sie odwraca...koszmar....ja cale zycie mam z tym problem, bo jak wiadomo jestem Ania i zawsze wynajdywalam sobie jakies ksywki byle tak na mnie nie mowili...... :)

a tak z innej beczki...powiedzicie mi czy macie uczucie chodzacych mrowek po powierzchni brzucha , bo ja mam i powiem szczerze smieszne uczucie.....ale czy to moze niedobrze????

reklama

wiecie co mi sie w was podoba??? to ze umiecie dyskutowac a nie linczowac sie nawzajem....na innym forum jak byla dyskusja o cc lub znieczuleniu zzo to jeszcze troche a doszloby do samosadu.....koszmar....i konczylo sie na wyzwiskach...przeciez wiadomo ze po to jest dyskusja zeby dyskutowac a nie klocic sie :)

dobra koniec lizusowania ;) trzeba obiadek zjesc

Shady, jeśli chodzi o inne forum to najbardziej podobała mi się dyskusja o akrylowych paznokciach :) CZekałam kto pierwszy się na mnie rzuci z wyzwiskami i tekstami że nie powinnam mieć dzieci...
Tu jest dużo spokojniej, to prawda. A na tym innym forum to jak się siedzi w swoim watku to jest ok, ale jak się nieopatrznie wejdzie w jakiś ogólny to strach się bać.

MOZEMY SIE TEZ LINCZOWAC ;D ;D ;D Z BICIEM  PASEM CZY BEZ WOLISZ ? ;D ;D
A SERIO -JAK SWIAT SWIATEM ILE OSOB TYLE OPINII I WIADOMO, ZE KAZDY CHCE NAJLEPIEJ DLA SIEBIE. TO ZE JA CZEGOS CHCE NIE ZNACZY ZE BEDZIE TEZ DOBRE DLA CIEBIE. I TEGO SIE TRZEBA TRZYMAC.

Ja musze przyznac ze bylam jedna Ania w klasie.  A w naszej gupie znajomych to jest jeszcze jedna ANia, najwiecej mamy Agnieszek.

A co do mrowek to ja to mam jzu od jakiegos czasu ale nie zwracalam na to uwagi.

Magdusiek nosisz akryle? Ja zrezygnowałam przed samą ciążą :( Ale po jeszcze mam ochotę na założenie (mam łamliwe paznokcie i moje nie wyglądają tak fajnie jak sztuczne)
Co się nasłuchałam (szczególnie od teściowej) o nich, że marnuję pieniądze itp, itd, to już moje.

ZESZŁAM NA PSY... U MNIE LECA POKEMONY I JA TO OGLADAM... ;D

A Z TAKICH DZIWNYCH RZECZY - TO JA NP CAŁA CIAZE BAŁAM SIE FARBOWANIA WŁOSOW. PIERWSZY RAZ W 5 MIESIACU I TO KILKA PASEMEK I NIE OD SKORY GŁOWY. NIE WIEM CZEMU MI TO TAK WESZLO W GLOWE, ALE NIKT MNIE NIE PRZEKONA I JUZ. GDZIES COS PRZECZYTAŁAM ALBO USŁYSZAŁAM I TAK MI SIE UBZDURAŁO. ;D

lindsay pisze:
MOZEMY SIE TEZ LINCZOWAC ;D ;D ;D Z BICIEM  PASEM CZY BEZ WOLISZ ? ;D ;D
A SERIO -JAK SWIAT SWIATEM ILE OSOB TYLE OPINII I WIADOMO, ZE KAZDY CHCE NAJLEPIEJ DLA SIEBIE. TO ZE JA CZEGOS CHCE NIE ZNACZY ZE BEDZIE TEZ DOBRE DLA CIEBIE. I TEGO SIE TRZEBA TRZYMAC.

Lindsay, no właśnie, każdy ma prawo do własnych opini, a tam niby każdy ma prawo, ale jak trafi się kilka nawiedzonych przekonanych o własnej racji to az strach się bać ;) A przeciez każdy jest inny..

reklama
Do góry