reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witaj luszka
Miło że do nas dołączyłaś, wpadaj częściej, służymy pomocą i dobrym słowem.
NIe martw sie ze jesteś zielona, jak nie będziesz czegoś wiedziała to pytaj a któraś z nas na pewnoi Ci odpowie.

reklama
Dzięki za miłe słowa :)
Na pewno będę tu zagladać. Tym bardziej że siedzę cały czas w domu bo mam wakacje i nie wiem czy nie posiedzę do porodu, chociaż mam ambitny plan pracować do końca.
Pozdrawiam.
Luszka

Ja również witam nową koleżankę :) Zaglądaj tu częściej, a tym że to Twoja pierwsza dzidzia nie masz się co martwić
Jest tu nas takich więcej ;D

skoro wy sie tak chwalicie co zescie upichcily to i ja sie pochwale ;) zrobilam kopytka....a to ze pozniej musialam kuchnie lacznie z sufitem sprzatac to inna bajka....smak wlasnej roboty kopytek zrekompensowal mi to w pelni....mniammmmm.....dawno ich nie robilam, a musze sie pochwalic ze co jak co ale kopytka robie pyszne i kotlety mielone tez....przez to mam dozywotni etat robienia ich od czasu do czasu.... ;D ;D ;D ;D

Luszka witaj kochana!
No ja dziś mało aktywna bo byłam zapracowana, dziś od podszewki posprzątałam kuchnię za co dostałam opieprz od męża :( a ja pomału se robiłam, przecież muszę coś robić tym bardziej że odczówam taką potrzebę ::) już mam całe mieszkanko gotowe na przyjęcie maluszka. Zostało mi umyć troje drzwi i finito.

Frezja Ty się chcesz doigrać. Efunia wczoraj owocki tachała, a Ty co? Nawet nie chcę przeczytać, że Cię cosik boli.
Teraz chyba powinnaś plackiem poleżeć.
Ja wiem, że to ciężko, bo instynkt budowania gniazda to nie przelewki, ALE TY SIĘ OPAMIĘTAJ DZIEWCZYNO :mad:
Jeszcze Ciebie w szpitalu nie było

::)

Patka to wszystko przez ten instynkt ;D
Kuchnię mam maaalutką więc nie było za dużo roboty, a i co mogłam to robiłam na siedząco więc nic mi nie będzie ;)
Ktoś musi to zrobić a najlepiej zrobię to ja ;)

Co prawda to prawda, ja swojego małża do mycia podłogi zagonić nie mogę i już. A przecież nie mogę się do niej przykleić :) Ale i tak chłopina się stara jak może, to nie narzekam.
No i on też ma instynkt budowania gniazda, ale tak po męsku (płytki na balkonie, montaż żaluzji itp) ;D

reklama
Witaj Luszka. Mam nadzieję, ze bedziesz z nami cześciej.
Frezja nadstawiaj tyłek... Klaps od każdej październikowej mamy ;)
Ja dzisiaj postanowiłam, ze nie ma co ale wcześniej nie rodzę ! A co ! Tak sie zaparłam, ze nawet skurcze mi przeszły hihi. ;D ;)

Do góry