reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
czesc Anja :) dobrze, dobrze odpoczelam i naladowalam sie rodzinka na nastepne 4 miesiace ;)

U Jolika bez zmian czyli dobrze :) lezy spokojnie i podhodowuje jezcze Tymcia ile sie da ;)cieszy sie z kazdego dnia i tak ma byc :)
mnie tez dzisiaj lekarz powiedzial, zeby sie cieszyc i uzywac tego, ze jest sie w ciazy :)

Aco Ty taka zapracowana Anja?

Witam popołudniowo :)
OO Doxa się pojawiła  ;D To dobrze, że idzie ku dobremu
Efunia nie przytargałaś dodatkowych owocków

Orzech dziekuje za informacije.
Ja za wami dziewczyny poprostu nie moge nadarzyc z czytaniem watkow, piszecie w tempie swiatla :)

A ja przygotowoje sie na dzidzi na koniec pracy itp. Takze zalatana jestem strasznie, w pracy nikt mnie praktycznie nei bedzie zastepywal to musze wszystkich moich klientow przygotowac i przedewszytkim poinformowac ich ze mnie nie bedzie. A w domu to tez million rzeczy do zrobienie, szukamy autka, robimy pokuj no i jeszcze od czasu do czasu chce troszke odpoczac.

Ale macie racje co do cieszenia sie ciaza, ja musze przyznac ze chyba najlepiej znosze moj ostatni trymest, poprostu czuje sie rewelacyjnie no i czuje sie taka spokojna moim stanem. Az dziwnie to wytumaczyc.

duralex dziś się radośnie opierdzielam :)
najdalej wyszłam na balkon...
anja jako jedyna z nas czerpiesz siłę i energię z ciązy :) my to zdechlaki jesteśmy...

Efunia ja to wogule dziwna jestem. Pierwsze 7 miesiecy byly straszne a teraz jak by reka odjac, oczywisice bola plecy i nogi ale ogulnie nie moge narzekac. No i tez sadze ze fakt ze wstaje co dzien o 5:30 rano i chodze do pracy zmusza mnie do tego zeby miec duzo energii ;)

coś ty duralex ciasto zrobiłam ekspresowe a knedelki też szybko poszły, bo mało ich robiłam...
ale jak masz chęć to zapraszam ;D

reklama
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy!!!
Ja mam termin na 19 października. To będzie nasza pierwsza dzidzia i już nie możemy się doczekać kiedy będzie z nami. :) Chociaż trochę się obawiam czy sobie poradzę bo jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o takie maluchy....
Póki co Wiemy że to bedzie dziewczynka a ona coraz mocniej o sobie przypomina :)
Pozdrawiam

Do góry