reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasia a Ty nie chcialas wiedziec co nosisz, czy wczesniej nie bylo mozliwosci sprawdzic ;)?
Fajnie, ze wszystko w pozadku, ja dzisiaj przezylam to samo, jak lekarz powiedzial, ze nasza krupcia odwrocila sie prawidlowo....oby jej cos tylko do glowy nie strzelilo, zeby jeszcze fikac ;)
A propos lozyska, moj tez nie mowil jakie to stadium.

reklama
Kasiu gratulacje! Najwazniejsze, ze zdrowe i w calosci :)

U mnie w 27 tygodniu Mloda byla w pozycji glowkowej pierwszej, a na poniedzialkowym usg lezala juz glowka do gory! Pomylilo sie kobiecinie ;) W 27tyg lozysko mialo 1 stopien dojrzalosci (dobrze, bo przedwczesnie sie nie starzeje), a teraz mi nie powiedzieli, a ja zapomnialam spytac (skleroza!), ale wnioskuje, ze tez jest OK.

Hejo Koleżanki!!! Ja tu tylko grzecznościowo z pytankiem.Nie wiecie co dzieje sie z Kaszu 74.Pisze do niej na gg ale nikt nie odpowiada.Może Wy jestescie bardziej poinformowane.Przosze o odpowiedz i przepraszam za wtargnięcie.Dobrej nocki.PA

Hej, a ja właśnie wróciłam ze spotkania z kolezankami. super było... TYlko teraz spac mi się trochę chce, a w głowie kręci sie od nadmiaru wrażeń i tematów (bo to babskie spotkanie było, osiem nas było... a z niektórymi widuję się naprawdę rzadko, bo to w zasadzie koleżanki koleżanki).

Beacia, z tego co czytałam kilka czy kilkanaście stron wcześniej Kaszu ma zalecenie leżeć i lezy bidula.

Magdusiek dzięki za odpowiedż.Chyba bidulke bede musiała odwiedzić osobiscie. Na komórce chyba ja prędzej złapie. Mieszka niedaleko ale jakos nie ma czasu sie na klachy wybrać.No ale jak mus to mus ,musze ją jeszcze 2w1 zobaczyć ;) :laugh: Dobranoc.

dzień dobry, mamusie...
wstałam już.
pada i jest pochmurno oraz wieje...
przynajmniej się wyspałam...
dziś mam lepszy humor, bo w nocy pogodziłam się z mężem i znów zaczęłam się ciążą cieszyć, chociaż ręcę od rana znów mam zdrętwiałe i potwornie opuchnięte...
miłego dnia babeczki :)

efuniu nie rycz!! prosze natychmiast przestac!! bylo nie czytac takich bzdur!! ja sobie juz po pierwszym poscie odpuscilam... po co sie tak nakrecac??? wiadomo, ze z babami tak to juz jest, ze jak juz same urodza to tylko pozniej kracza i strasza niepotrzebnie. nie wiesz, ze sie 'opowiesci porodowych' nie slucha?

reklama
efcia za takie artykuły nikt sie nie zabiera szczególnie przed porodem! a Ty trafisz na super miłą obsługę i potem sie bedziesz dziwić. najwyzej ich zjedziesz.
ojej a tak w ogole to dzień dobry :)

Do góry