reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Efunia podziwiam Cię że plnujesz następną ciążę ja po męczarniach w tej kazdego wieczoru mówię ze to moja ostatnia ciąża w życiu i że niegdy więcej !!!!!!!!

reklama
lucky cięzko to nazwać planowaniem :)
raczej się na to nie zdecydujemy w najbliższym czasie, bo chcę wrócić do pracy...
chcę zmienić na lepsza i wiem, ze teraz będę miała szansę. także na razie odpada. ale chciałabym mieć dwójkę dzieci :)
zawsze weselej dójce niż jednemu ;D

Bry dziewuszki!
Takiej nocy to ja jeszcze nie miałam. Nie spałam do 3, o 4.30 mój małż wstał i ruszył w kolejną delegacje dwudniową (więc też wstałam coby mu jakieś żarło przygotować). Nawet zajrzałam na forum, ale jeszce wszyszcy spali ;D
Potem znowu nie mogłam zasnąć, a teraz łeb mnie tak boli, że chyba padnę.

Ja też biorę prenatal, do którego zachęciła mnie koleżanka, że nie zawiera za dużo składnikówi na pewno jest bezpieczny.
Materne jest wręcz przedobrzone :)

co to znaczy przedobrzona ?
ja Karen chce wysłać Feminatal do firmy, ktora go robi, bo nie wiem czy takie popekane tabletki nie podrażniają żołodka. Mnie bolał i nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy rzeczywiście tak było od lekow.

patka nie jeszcze wszyscy spali, tylko niektórzy już spali...  ;D
ja poszłam spać po 2 i wciąż się budziłam. jak wstałam na siku, to oczywiście tradycyjnie po tym wydarzeniu nie mogłam zasnąć.
mam wrażenie jakby sen wyciekał mi wraz z moczem  ;D
a wstałam o 6.
czyżby to była ta bezsenność trzeciego trymestru?
dzięki bogu, ze jestem na zwolnieniu i nie musze rano do pracy pedałować...
a brzuch mnie wczoraj tak bolał, ze szok... przeszło po relanium tak ok. 23...

Lindsay przedobrzone, tzn mają za dużo składników. Zupełnie niepotrzebnie. Witaminki w czasie ciąży mająuzupełniać niedobory spowodowane większym wysiłkiem organizmu, a nie dostarczać wszyskich możliwych witamin i minerałów.

lindsay ja myślałam że może to od ciepła ale widzę że w każdym kolejnym opakowaniu to samo-popękane tabl !Myślisz że zwrócą Ci pieniądze?Mnie nic się nie dzieje po nich ale coś z nimi nie tak...

reklama
Hej, hej,
Widzę, że Małgosia jak wpadła w objęcia rodziny to tak już została :)
A mnie się dziś nic nie chce, umówiłam sie z koleżankami na ploty, ale wybrały słabe miejsce i już się zmiesmaczyłam... no, ale nic, najwyżej się szybko wykręcę, w końcu mam powód, nie?

Do góry