reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć wszystkim. Właśnie wróciłam z badań i nawet na wyniki nie musiałam czekać za długo , bo aż 10 minut. Wszystko w jak najlepszym porządku. Morfologia po prostu świetna , jeszsze tylko jutro mocz i dzisiaj po 14 odczyn coombsa.
Lucky bardzo mi przykro z powodu twojego kolegi , to bardzo przygnębiające , że odchodzą od nas tak młodzi ludzie.

reklama
magda to wspaniale. bobas zmienił płeć, ale samopoczucie mu nadal dopisuje :) czy mąż juz przywykł do dziewuszki?
lucky bardzo ładnie nas pochwaliłaś w marcowych mamach :) aż sie miło na serduchu zrobiło :)

efunia bo wiem że żadna z was by mnie nie oskarżyła a ni ja was.
A poza tym wiem ze można na was liczyć kochane koleżanki i bardzo wam za to dziękuję.

ale straszne rzeczy się tam działy...
swoją drogą nie kumam jak można wykorzystać cudze zdjęcia (ten blog obejrzałam tylko w historii google i bez zdjęć)... przecież wszystkie wyglądamy inaczej...

Cześć dziewczyny,ja jakieś pół godziny temu wstałam,dzisiaj się wyspałam,ale ta pogoda jest dobijająca,raz pada a raz słońce wychodzi za chmur.Ja to leniuchuje nonstopa,ale jak coś w domu trzeba babci pomóc no to się biore do roboty,ale zazwyczaj babcia mi nic nie pozwala robić,ale przecież troche ruchu mi nie zaszkodzi.....jutro na USG w końcu może ginekolog zdradzi mi tajemnice co to tam tak buszuje w moim brzuchu,albo powie mi tak samo jak mojej koleżance,która jest prawie na równo ze mną tygodniami,że to kinder niespodzianka ;D ale wolałabym już wiedzieć ;D

reklama
Do góry