reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

boże, boże, ja z tą dziewczyną nie wytrzymam!
tak, tak, o tobie mówię lindsay
ty mnie nie denerwuj, bo wiesz, ja jestem w ciąży i mogę być nieobliczalna ;D ;D ;D

reklama
Lindsay,
Ja przesądna nie jestem, ale też cały czas gadałam ,że chcę już urodzić i proszę bardzo, jak na zawołanie.
Chcesz, to masz!

Tez juz wolalabym pazdziernik, ale do samego porodu mi sie nie spieszy: boje sie jak diabel swieconej wody :o I jeszcze na zn.zewnatrzoponowe nie mam co liczyc (pomimo tego, ze w moim szpitalu za darmo) :(

ja Małgoś nie powiedziałam, ze chce juz rodzić tylko,ze chce zeby juz był pazdziernik. tfu.tfu byle nie teraz. to juz wole sikać w nocy po 5 razy...
Efunia Ty nie wzywaj imienia na daremno, a po drugie to nie ja tylko moje wewnetrzne głosy tak mi podpowiadają ;D ;D ;D

lindsay z tobą już całkiem kiepsko: słyszysz głosy... ojojojoj ;D
małgosia, ty nie marudź :) jeszcze nie rodzisz i w najbliższym czasie nie przewidujemy takiego wydarzenia :)
urodzisz w październiku i koniec. z nami!
HOWGH

Bo mi sie tatuazu na ledzwiach zachcialo, Malgosiu... I juz mi nie zrobia, zeby barwnika do przestrzeni okolordzeniowej przypadkiem nie wprowadzic (bo nigdy nie wiadomo czy odczynu alergicznego nie spowoduje). Lipa :(

reklama
Do góry