reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziewczyny, nie denerwujcie sie jeszce Wy, bo to nikomu nie wyjdzie na dobre, ani Wam, ani Waszym maluszkom..wiem cos o tym, bo wiem jak sie teraz Paulina czuje..

tak wiec, porozmawiajcie sobie o czyms milym:)

Lucky i jescze raz dziekuje!
pozdrawiam
-Michał.

reklama
a ja też chcę zrobić swoją stronkę...
mężuś ma mi pomagać :)
i mam zamiar umieszczać na niej porady od was. ale na wszelki wypadek zamieszczę informację, ze uzyskałam od moich kolezanek z forum :)
a zdjęcia to mam zamiar wklejać swoje... żal nie wklejać taka śliczna jestem  ;D ;D ;D

E, ta dyskusja nie jest warta zainteresowania.. wszystko śmierdzi jakimś kłamstwem. W ostatnim tygodniu na róznych forach pojawiły sie podpuchy.... nie warto reagować ani odpisywać.

reklama
Przeczytalam ten watek i wiecie co.. nie czytajcie tego. Nie potrzebnie mozna sie zdenerwowac. Nie rozumiem nawet jak mozna tworzyc blog o swojej rodzince i to z miejscem na komentarze odwiedzajacych, dla mnie to utrata intymnosci. Ech.. Porzucam temat.

Do góry