reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Mati farbuj. Nic mi nie wiadomo o zlych skutkach uzywania farb do wlosow (sama niedawno bylam u fryzjera i znow jestem szatynka).
W koncu nasze samopoczucie tez jest wazne :)

mati ja ufarbowałam, choć się nasłuchałam od różnych, ze nie wolno...
ale skoro myć głowę szamponem wolno a nawet brzucho mydłem a i płynu do higieny intymnej wolno używać (chociaż to wszystko chemia, chemia, chemia) to uznałam, ze wolno i już.
zresztą ja ufarbowałam szybko a nie wolno ;D

duralex
widzę, ze się przejęłaś leżeniem :) lez, lez dziewczyno... a jak się dzis czujesz?

a ja myślę, ze własna strona to fajna rzecz... taka jak ma np. lucky... super!

Dzieki Patka.
No to wieczorkiem bede miala juz na glowie ciemna czekolade!!!  ;D  ;D  ;D Chociaz w takiej formie jej nie za duzo  ;) ;D

Efunia, strona Lucky jest troszke w innym stylu - pisana w osobie dzidziusia, to jest w tym takie urocze :) W zadnym wypadku nie traktuje tego jako blog.
W poradach na www tez nie widze nic zlego - bo to tylko moze pomoc przyszlym rodzicom.

Efunia przejęłam się, bo do tej pory nic mi nie było... aż dziw zero strzykania, bóli, wymiotów i innych przyjemnych rzeczy... nawet jak szłam do gin to wydawało mi się, że wszystko w porządku... a tu taka kara ... banicja do łóżka.. ale masz rację... pomaga... bo gnam dziś do toalety jak szalona..

A propos farbowania ja od początku ciąży farbowałam.. pytałam nawet o to gin.. i powiedział, że obecne farby nie zawierają takiej chemii jak kiedyś....

reklama
Do góry