reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Bry Dziewczynki.
Mam dosc tego sikania w nocy. 5 razy ! Czuje sie jakbym w ogole nie spała. I jeszcze wstawanie o 4 zeby wziac leki.
Fajnie ze u Doxy sie poprawia. Trzymam kciuki za Nią!
Frezja i Efunia zlosc juz mi przeszła na Was, ale jak zaczniecie marudzić ze Was coś boli i ze lekarz mowi szpital to ja jeszcze dam Wam w dupkę ! ;)

bry lindsay obawiam się, ze nawet nas nie dogonisz jakbys chciala dac nam w dupke :)
a sikanie jest zdrowe...  ;D
musi być skoro wszystkie tak sikamy non stop  ;D

jak juz bedziesz lezala w tym szpitalku to dogonie, dogonie........ ;D
moze sikanie i zdrowe, ale ja niewyspana. moze to nas przygotowuje do wstawania do dzidzi ?

pewnie przygotowuje, ale wolalabym, zeby mi sie natura dala wyspac po ludzku przez te ostatnie tygodnie zamiast mnie przygotowywac :mad:

vertigo nie czas na spanie gdy poród tak blisko ;D
tuż tuż...
frezja np. jest już w 34 tygodniu... na dobrą sprawę za cztery tygodnie będzie miała ciążę donoszoną...
no i która tam jeszcze? hę?

kurcze, frezja jest już w 35 tygodniu z tego co widze na suwaczku. patka w 34...
mam wrażenie, ze powoli finiszujemy dziewczęta :)

reklama
ja juz bym chciała październik. po pierwsze nie moge sie doczekać, a po drugie jak tak ciagle sie cos dzieje ( to boli, to strzyka, to puchnie itp) to nie wiem czy to ok czy nie i sie denerwuje ze cos nie tak z Małym.
i jescze takie dwie co to sie za sprzatanie wzięły.... ;) ;D

Do góry