reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ale rzeście naskrobały Kangurzyce. Idę spać , bo padam po tej szkole rodzenia. Ciebie Efunia jutro ochrzanię za tę piwnicę. Dziś juz nie mam siły. :) Branoc.

reklama
Oj Efunia widzę że strasznie za mną dziś tęskniłaś ;D ;D
Ty małpo mnie pouczałaś żeby nie szaleć z pożądkami a sama po piwnicach się szlajałaś :(
Ja umyłam jedno balkonowe okno i na błysk posprzątałam jeden pokój łącznie z myciem tapety i małym przemeblowaniem- w czym pomógł mi małż a raczej ja jemu. Przyznam że narobiłam się aż mnie krzyż boli. Nadrobiłam zaległości i teraz już mogę spadać ;)
Dobrej nocy.

a w ogóle to dzień dobry, witam dziewczęta was bardzo gorąco :)
w piwnicy byłam głównie od pokazywania placem, ale wiecie jak to jest... chcesz mieć zrobione dobrze, zrób to sama, także trochę tam porobiłam co nieco... ale TAPET nie myłam. bój się boga frezja!!! ani okien!
ta frezja to już nas chyba nie lubi i chce od nas uciec na jakiś zaciszny i przytulny oddział szpitalny ;D hehehe...

a w ogóle to czemu wy jeszcze śpicie??? taki piękny i (co nie jest bez znaczenia!) chłodny poranek, a wy śpicie i śpicie! no, wstawać! gimnastyka, śniadanko i do kompa :)

Kobietki,
Pozdrowienia serdeczne od Doxy. Wyniki zaczęły się poprawiać, humor rośnie. Może wpadnie na Forum w dniu dzisiejszym.
Może któraś Warszawianka się nudzi i nawiedziłaby naszą Doxę??

reklama
Do góry