reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dobra ja idę spać brzuchatki, bo prędzej zasnę na biurku niż coś się ruszy an październikowym forum.
Dzięki Vertigo lecz do fotomodelki to mi duzo brakuje.

reklama
Vertigo gratuluje coreczki (ja bym bardzo chciala dziewuszke). Moze jeszcze u mnie sie zmieni Dawidek w Oliwke ;)
A tak w ogole na ostatnim USG u mnie (to b dawno bylo) moje bobo tez mialo krociutkie nozki. Nastepne USG mam 29 sierpnia i mam nadzieje ze tez wymiary beda w normie.

cześć dziewczyny,ja dopiero dzisiaj nadrabiam zaległości ponieważ administratorciągle coś robi z netem i non stop jest jakaś awaria związana z jego nieudactwem.Ja w środe na USG już się nie moge doczekać :laugh:

dzięki vertigo być może coś takiego to jest... teraz już mnie nie boli, chyba przez ta prace piwniczną :)
lucky ty nie śpij!

No tak teraz idziecie spac, a jutro bedziecie znowu aktywne od 6 rano ::)
Moj małż na balkonie fuguje (o tej porze) to ja przynajmniej cerbera sie pozbylam i moge spokojnie na kompie posiedziec. A tu nikogo nie ma

patka dziekuje :) Co ciekawe, Mloda z pozycji glowkowej przeszla w miednicowa! Cos sie pomylilo kobiecinie ;) Dobrze, ze do porodu dosc daleko to moze jej sie jeszcze odmieni...
DOBRANOC!

reklama
Do góry