reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam Brzuchatki!!! Ja tylko na chwilke bo kregoslup daje znac o sobie, i ta wczorajsza nieprzesopana noc (niunia caly czas kopala) zasypiam na siedzaco.

Magda gratuluje corci!!! Coraz wiecej dziewczynek!!!

Lucky gratuluje sesji!!! Z jakiej to okazji? :) Kiedy beda Twoje zdjecia na www?

Nie wiem dokłądnie kiedy sie zdjęcia pojawią, ale niebawem.
A o szczegółach sesji się dowiecie pozniej niech na razie kulisy zostaną tajemnicą.

ufffffff...
sprzątaliśmy piwnicę.... normalnie w ramach ćwiczeń szkoły rodzenia :)
ledwo się doczołgałam na górę.
teraz już wodę grzejemy sobie w garze i za chwilę nastąpi wielka chwila chili wielkie kapanie w misce :)
po tej piwnicy to muszę głowę umyć, bo mam w niej mnóstwo kurzu... także to będzie bardziej ekscytujące przezycie niż wczoraj  ;D

efuniu wyczytalam gdzies, ze taki bol to moze byc cos na ksztalt rwy kulszowej, z tym, ze przypadlosc ta w ciazy spowodowana jest obrzekami - to chyba mogloby sie zgadzac w Twoim przypadku?

Bylam dzisiaj na dodatkowym usg, umowionym w ekspresowym tempie, bo Babulec nie kopal :mad: Ale okazalo sie, ze kopie, serducho bije, dzidzia rosnie i wymiary wszystkie ma odpowiednie (a do tej pory nozki byly sporo za krotkie). I na pewno jest kobietka ;D Chcielismy facecika, ale trudno, co robic ;) Maz juz planuje dorobic braciszka ::)

reklama
Do góry