reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
czesc dziewczyny
wlasnie wyslalam meza pracki. U mojej tesciowej jest woda bierzaca ale tylko zina a zeby byla ciepla to trzeba sobie nagrzac w garnku
wlasnie wyslalam meza pracki. U mojej tesciowej jest woda bierzaca ale tylko zina a zeby byla ciepla to trzeba sobie nagrzac w garnku
Cześć wam wszystkim , nie było mnie tylko dwa tygodnie i mam do nadrobienia ponad 80 stron . Oj widze , że działo się tutaj wiele. Mam nadzieje , że o mnie nie zapomniałyście. Witam wszystkie nowe forumowiczki, no i oczywiście pozdrawiam wszystkich.
Magda właśnie wczoraj myślałam o tobie Jak po wakacjach udały się??
Efunia ty mi lepiej nie przypominaj i suwaczku bo faktycznie malutko zostało, już wczoraj powiedziałam małżowi że chyba usunę suwaczek żebym nie musiała codziennie przyżywać jak mrówka okres. A w związku z tym ile zostało dni, zabieram się dziś za mycie okien
Efunia ty mi lepiej nie przypominaj i suwaczku bo faktycznie malutko zostało, już wczoraj powiedziałam małżowi że chyba usunę suwaczek żebym nie musiała codziennie przyżywać jak mrówka okres. A w związku z tym ile zostało dni, zabieram się dziś za mycie okien
reklama
hmm, a mnie lekarz mówił już na poprzedniej wizycie, ze dobrze byłoby gdybym od czasu do czasu wpadła do gabinetu w tygodniu zrobić sobie ktg... ale położna stwierdziła, ze jeszcze nie ma potrzeby i dopiero od września (wizytę mam 31 sierpnia)...
czasem mam wrażenie, ze położne uważają, że nie ma potrzeby robić niczego. ani ważyć ani słuchać ani badać... tylko dupy im nie zawracać...
czasem mam wrażenie, ze położne uważają, że nie ma potrzeby robić niczego. ani ważyć ani słuchać ani badać... tylko dupy im nie zawracać...