reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam kobiałki.. ;D

Qurde, nie było mnie tylko przez weekend i kolejne ciężarówki wybrały się na rekonesans do szpitala... Nadrobiłam zaległości... i już się boję bo dziś idę do gina :)

reklama
czesc dziewczyny
wlasnie wyslalam meza pracki. U mojej tesciowej jest woda bierzaca ale tylko zina a zeby byla ciepla to trzeba sobie nagrzac w garnku

Cześć wam wszystkim , nie było mnie tylko dwa tygodnie i mam do nadrobienia ponad 80 stron . Oj widze , że działo się tutaj wiele. Mam nadzieje , że o mnie nie zapomniałyście. Witam wszystkie nowe forumowiczki, no i oczywiście pozdrawiam wszystkich.

czesć magda
a gdzieś ty była przez te dwa tygodnie :)
tutaj się zrobiło trochę szpitalnie...
ale jak na razie wszystko pod kontrolą :)

Witajcie Kochane! Ja dzis wstałam też wcześnie, bo byłam pobrać krew. Zastanawiam się nad tym KTG. Mi położna nic nie mówiła że się to robi już teraz. Właściwie po co?

Magda właśnie wczoraj myślałam o tobie :) Jak po wakacjach udały się??

Efunia ty mi lepiej nie przypominaj i suwaczku bo faktycznie malutko zostało, już wczoraj powiedziałam małżowi że chyba usunę suwaczek żebym nie musiała codziennie przyżywać jak mrówka okres. A w związku z tym ile zostało dni, zabieram się dziś za mycie okien ;)

Frezja - im mniej na suwaczku.. tym mniej będzie stresów.. odpadną wszystkie wyniki krwi, moczu, ktg etc.. ale zacznie się nowe... i kto wie, czy nie mniej spokojne hihihi

reklama
hmm, a mnie lekarz mówił już na poprzedniej wizycie, ze dobrze byłoby gdybym od czasu do czasu wpadła do gabinetu w tygodniu zrobić sobie ktg... ale położna stwierdziła, ze jeszcze nie ma potrzeby i dopiero od września (wizytę mam 31 sierpnia)...
czasem mam wrażenie, ze położne uważają, że nie ma potrzeby robić niczego. ani ważyć ani słuchać ani badać... tylko dupy im nie zawracać...

Do góry