reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Mati ja dalej pracuje, i raczej bede do konca. Wsumie super sie czuje takze nie przeszkadza mi to. A w pracy mnie zaczynaja doceniac, dostalam nowego laptopa no i powiedzieli mi ze sa otwarci na wszytkie opcije mojego powrotu, pol etatu, pelen etat, praca z domu co chced i kiedy chce. Takze jestem troszke zszokowana.

Frezyjko, na stronie www.szpitalżelazna.pl znajdziesz namiary, ponieważ on jest lekarzem z tego właśnie szpitala. Jest tam fundacja przyszpitalna i tam też możesz odpłatnie się zapisać i zaraz zadzwonię do Doxy, bo On ma gdzieś prywatny gabinet. Jeden w Pruszkowie, a drugi gdzieś przy Łuckiej, w Warszawie.

Anja: ciesze sie, ze cie docenili, nalezy ci sie, zwlaszcza, ze praca w ciazy i w upale wdodatku wymaga duzo wysilku. JA wracam do pracy za tydzien. Chce skonczyc projekt i przygotowac kogos na moje stanowisko. Teraz mam tylko 10 dni zwolnienia i odpoczywam ile sie da.

Frezyjko,
Czekam na info od Doxy. Jak tylko przyśle numer telefonu do Makowskiego, to Ci wyślę. Być może Doxa sama się z Tobą skontaktuje. Jest już późno, może spać, jak nie dziś, to jutro na pewno będziesz miała ten numer.

cześć brzucholce :)
wróciłam przed chwilą z łikendu na wsi...
widzę, ze troszke plotkowałyście, ale tak kontrolnie, więc chyba to nadrobię :)
cieszę się, ze zadna do szpitala nie uciekła przez ten czas:)
a czy doxa nie ma już dostępu do netu?
idę sie myć... u nas nie ma ciepłej wody, więc mycie będzie się odbywać w misce ;D jestem tym szalenie podekscytowana... nie mam pojęcia jak dosięgnę powierzchni wody jak stanę już w owej misce...
idę...

reklama
Dr Makowski - nie wiem czy w Pruszkowie robi tylko USG czy również przyjmuje na wizyty, ale do gabinetu z USG mam telefon - nazywa się Contenta, Kraszewskiego 32a telefon 728 55 62 maja stronę internetową http://www.contenta.pl/contenta.htm
USG robi w środy, ja jestem zapisana na 31.08 i nie mogę się doczekać...

Do góry