reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witaj Marcin, przekaż proszę Jolikowi że wszystkie trzymamy mocno kciuki i oczywiście myślami jesteśmy z nią!!!

Majad olej tego gbura i zmień lekarza. Jak burak mógł Ci tak powiedzieć.

reklama
Syla powiem szcerze że nie poszłam  :-[
Wiem że zle zrobiłam ale nie krzyczcie na mnie :-[
Przeszło mi trochę to swędzenie i chyba bałam się też trochę. Ale jak do poniedziałku całkiem nie przejdzie to obiecuję że pujdę.

To dobrze ze u Jolika już lpiej cieszę się. Muszą koniecznie powstrzymać jeszcze poród chociaż o te 3 tygodnie i mam nadziejęż etak sie stanie.

Dziewczyny co sie stalo z Jolik? Czemu on jest w szpsitalu, kurcze normalnie tyle mam teraz pracy ze nei mam czasu czytac watku. Dziewczyny trzymam za wsz kciuki, wracajcie szybko do nas.

Ja tez ide jutro do ginka, bo mam strasznie spuchnieta lewa noge/stope mam nadzieje ze ja tez nei wyladuje gdzie w szpitalu.

cześć brzuchatki...
ale jestem zdenerwowana od samego świtu!
wczoraj wygrałam aukcję na allegro (licytowałam przez konto mężusia mego) i - jak zwykle gdy jest podany numer konta w wiadomości od sprzedającego - przelałam pieniądze na to konto... tymczasem w godzinę po zakończeniu aukcji przychodzi do mnie mail, że pieniądze prosze przelać na takie i takie konto, w ogóle obca osoba (autor listu jakaś joanna i właściciel konta jakiś leszek!)... pisze babie, ze pieniądze przelałam na konto podane w wiadomości od sprzedającego przesłanej do mnie po zakończeniu aukcji...
a ona mi na to:
"w aukcji bylo wyraznie napisane ze jest to aukcja grzecznosciowa dla tego wysylam meila zaraz po zakonczeniu aukcji niestety nie mam kontkatu z osoba ktora jest wlascicielem konta na ktore Pan wplacil pieniazki jest ona mi obca i mieszka w Opolu kawal dorgi odemnie wiec nie mam juz mozliwosci chyba odzyskac tych pieniedzy dla siebie..."
***** mać! bo inaczej nie moge tego nazwać! w aukcji było napisane, ze jest grzecznościowa, ale nic nie było wspomniane, że pieniądze maja iść na inne konto!!! w ogóle "natychmiast" to chyba nie jest godzinę po zakończeniu, nie? porażka...
niby 20 złotych, ale żal... i zła jestem, bo pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło...
mam nadzieję, ze odzyskam pieniądze a najlpepiej jeśli otrzymam towar...
jestem zła i przygnębiona...

mam nadzieje, ze wszytskie brzuchate czują się dziś dobrze... ja miałam silne i bardzo bolesne skurcze dziś w nocy i bardzo mi ręce drętwiały... nie wiem od czego to.

Witajcie Kobietki,
Gwarno tu wczoraj było, i mąż Marcin na chwilę się włączył. Miło.
Efunia,
Mnie wczoraj też drętwiały, przede wszystkim nogi. Sądzę, że od leków, ale wieczorem to miałam 3 silne skurcze, ale jakieś dziwne, takie wewnątrz pochwy. Sama nie wiem co robić. Dzisiaj niby ok, ale brzuch napięty.
Mam nadziję, że z allego, to sie wszystko wyjasni, gdyż to nie kłopot przelać opieniądze z konta "grzecznościowego" na właściwe.
Cieszę się, że z Jolikiem ok, a Doxa wysyłała sms, odniosłam wrażenie, żę u niej też ok. Widocznie mylne. Spróbuję z Nią nawiązać kontakt, mam nadziję, że jest dobrej myśli.
Lucky,
Powiem tylko: Bądź rozsądna! Jesteś dorosła i rób tak, żeby nie pluć sobie w brodę poźniej.
Dziewczyny,
Wszelkie wątpliwości na tym etapie ciąży muszą być rozwiane. Sprawdzajcie wszystko co Was niepokoi, bardzo Was o to proszę.

małgosiu jak sama napisałaś:
malgosia_76 pisze:
Wszelkie wątpliwości na tym etapie ciąży muszą być rozwiane. Sprawdzajcie wszystko co Was niepokoi, bardzo Was o to proszę.
więc jeśli coś jest nie tak jak powinno, to wybierz się do lekarza jakowegoś, co?
no ja też uważam, ze nie jest problemem przelanie pieniędzy... ale ta pani jest jakaś dziwna. mam nadzieje, że właściciel konta (tego na allegro i zarazem tego na które wpłaciłam kasę) jest jakiś normalniejszy... oby!

reklama
Witam Wszystkie Mamusie!!

Efunia nie rozumiem tej sytuacji!! To po co w mailu od allegro podała inne konto przecież to nie jest wymagane!!Też bym się wkurzyła ale może wyluzuj trochę bo możliwe że przez to miałaś te skurcze.

A tak wogóle to mam pytanie:
Jak odczuwa się skurcze? Ja dziś nad ranem miałam lekkie pobolewanie w dole brzuch trwało chwilę i potem jeszcze ze dwa, trzy razy. Czy to mogły być skurcze??

Do góry