reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

no właśnie frezja...
to jest konto jakiegoś faceta, a aukcja była grzecznościowa...
tylko, że mail przyszedł z konta tego co wystawiał...
a ta baba przysłała mi poźniej maila, że wpłacić na inne konto, bo ona nawet nie zna tego faceta co przez niego sprzedawała rzeczy...
jakaś paranoja, mówię wam...
śmierdzi mi to okropnie...
ach, zobaczymy...

a skurcze to takie napinanie brzucha i silny ból... jak w nodze np. ja mam straszne skurcze w łydkach przez całą ciążę i często też skurcze brzucha poprawej stronie - nie wiem czemu, ale tak jest; jak np. za szybko idę)

reklama
Dzięki Ewcia.

Nie wiem jak się to robi że wystawia się przedmiot z konta nieznajomego???
Przecież muszą się znać więc wystarczy że mu powie o przelewie a on może go przesłać do tej baby, nie?
Dla mnie to jest jasne!!

no, cała sprawa mi śmierdzi...
najwyżej skończy się na policji...
frezja a jak twoje swędzenie? mnie okropnie brzucho swędzi, ale to chyba normalne... rozstępy mam już jak ta lala :)

a teraz moje kochane brzucholce, żegnam was na cały łikend, bo dziś jedziemy do moich rodziców na wieś i wrócimy dopiero w niedziele wieczorem lub w poniedziałek po południu...
u nas będą robić konserwację elektrociepłowni i przez tydzien od dziś nie będzie ciepłej wody, także nie będziemy spieszyć sie z powrotem :)
my mamy tylko prysznic, więc mycie będzie się odbywało w misce... ale w jaki sposób, to jeszcze nie wiem ;D
nie plotkujcie zanadto, żebym nie miała duzo do nadrabiania. i żeby mi żadna sie do szpitala nie wybierała!
bądźcie zdrowe i wesołe :)
zrozumiano?
no, to spadam....
papa

Dziewczyny zaraz Was ochrzanię- jak macie jakieś wątpliwości dotyczące swojego zdrowia , szczegolnie zdrowia w ciązy to marsz do lekarza, albo gdzies zadzwonić. Bo zacznę Was straszyć, a pracuje w takiej branży, ze rożnych przypadkow mam bez liku ;D ;D ;D
To jest ciąża i Wasze maleństwa wiec nie ma co sie zastanawiać i czekać, bo na co...

Uff.Ale Wam dałam.... ;D ;D ;)

Witam dziewuszki, pisze prawie "na kolanie" bo moj małż w ramach budowania gniazda i kladzenia plytek na balkonie zastawil mi pol domu gratami z balkonu no i kompa przy okazji tez :)
Po pierwsze Doxa witaj. Bardzo sie ciesze ze przynajmniej humorek Ci wraca. Trzymaj taj dalej
Po drugie jak to sie nie podmywacie przed oddaniem moczu? Ja podmywam sie dokladnie a ten mocz ciagle kiepski. Mialam teraz pobrany posiew i dostalam juz zapobiegawczo urosept czyli ginka podejrzewa zakazenie (tak oprocz tego z pochwy nie moge pozbyc sie bakterii i grzyba wiec do tej pory myslalam ze po prostu uplawy zamazuja wynik moczu). Skoro u Was nie przeszkadzaja to zaczynam sie niepokoic. Ale moja ginka jest odpowiedzialna, kazala mi z wynikami posiewu zaraz sie do niej zglosic, wiec skontroluje wszystko.

Frezyjko,
Jeżeli miewałaś w swoim życiu bolesne miesiączki, to skurcze przypominają właśnie je. Tylko w mairę nasilania sie porodu są coraz mocniejsze i dłuższe, czasami, aż nie do zniesienia.
W 8 miesięcu możemy odczuwac pojedyńcze skurcze Braxtona - Hickasa, ale powinny byc nieregularne i szybko mijać. To jest ok.

Dziendoberek,
No to caly szczescie ze z Jolik jest dobrze, normlanie az mnie cofnelo jak przeczytalam ze znow ktos wyladowal w szpitalu. Doxa ty tez trzymaj sie i wracaj do nas szybko.

Ja tez uciekam do ginka zdam relacije za jakies 2 godzinki. Buzka ANia

reklama
PATKA :)ja miałam dużo bakteryjek no i grzybka, zapytaj ginka o NATAMYCYNE mnie to pomogło,jest to globulka dopochwowa, wczesniej brałam jakies inne i nic niedało dopiero to,
z JOLIKIEM też sie przestraszyłam, przeciez to jeszcze takie maleństwo a tu wody odchodzą, bądź silna i nie dawaj sie , będzie oki
no a w ogóle podmywanie sie przed oddanie moczu to podstawa, zawsze to robie

Do góry