reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

o dziewczynki najważniejsze kupiliśmy firankę wwwwwwwwwwKUBUNIA PUCHATKA jest normalnie przesuperowa , zaniosłam do krawcowej żeby mi obszyła i jak ją przyniosę to przepiore i na okienko, bo kurcze musze sie napatrzyc

reklama
weszłam dziś do wrzesniowek, a tam juz sie dzieciaczki zaczely. juz jest 4 urodzona w 32 tygodniu i są śliczne. to jednak pocieszające. najmniejsze ważyło 1100 - Kubuś. Zobaczcie sobie zdjecia u wrześniówek. :)

Majad jak już bedziesz mieć gotową firankę to zrób zdjęcie. Mój mąz również marzy o takiej firance, ale nigdzie nie mogę jej znależć.

Nareszcie uzupelnilam braki ale az ciarki nie przeszly..
Dziewczyny co sie dzieje, zajmujecie ozka sierpnioww\ka, na nas jeszcze nie pora!! Trzymajcie sie kochane i wracajcie do zdrowia. Jolik , Doxa wracajcie bo smutno bez Was!!!

Lindsay,
Byłam znieczulona zewnątrzoponowo i nie mam pojęcia jakie bóle miałam, gdyż nic nie czułam. 10 minut trwał mój poród z Oleńką.

Mati,
U mnie na pewno. Nie wyobrażam sobie porodu na żywca.
Mój Gin mówi, że znieczulenie zewnątrzoponowe wymyślił ktoś, kto darzył kobiety szacunkiem.

reklama
ale babsztyl!!! i dlatego ja nie slucham zadnych opowiesci. po prostu przerywam w połowie. nawet moja mama to wie, a ja jak chce cos wiedziec to sama zapytam.

Do góry