reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Vertigo wiesz lekarz widział te wyniki i powiedział że nie są dobre i dął mi tabletki. A położna stwierdziłą że te rózne dziwne życzy w moczu sa od upławów i tych innych rzeczy ui zę nie wziełam moczu z środkowego strumienia.

reklama
hey kochane moje mamusie!!!

tradycyjnie napis musi się ruszać!!!

łomatko kiedy ja do was zaglądałam...

Doxa witaj.! super ze psychicznie nie siadlas, bo dla dzidziulka to bylaby katastrofa. Trzymaj sie tam i zaglądaj na forum.
Małgosia przestan beczeć- moja kolezanka urodziła sie w 32 tyg. i baba jak dab i mądra itp. Leż i czytaj. Herbaty nie rob-tylko nie becz.
Lucky nie dyskutuj tylko idz do lekarza.
Ja dziś wrocilam od gina i jest ok. Zmniejszył mi Fenoterol. Tylko Mały bardzo mocno prze na szyjkę. Kazał mi wytrzymać jescze 4 tygodnie ;D No i mam leciutkie rozwarcie zewnetrzne, ale to nic niepokojącego.

lindsay całkiem nówka blaszka nie śmigana :)
ja już nie wiem jak mam tej lucky wytłumaczyć, ze ma iść do lekarza szybko!
ja bym zrobiła jak vertigo dobrze radzi i pojechała do szpitala...
te wyniki moim zdaniem wcale nie są takie sobie... ale ja nie jestem lekarzem... za to wychodze z założenia, że lepiej na zimne dmuchać niż później sobie w gębę pluć...
no czyz nie mam racji??

a ja od początku ciązy mam grzybicę i upławy takie, ze trzy razy dziennie zmieniam wkładkę....
a wyniki moczu mam normalne!

nie.
ja sikam zaraz po wstniu z wyrka i od poczatku postawiam kubełek, bo czasem leci mi tak mało, ze ze środkowego strumienia to naparstka by nie nałapał :)
a ty lucky sie aby nie gniewaj, ze ja cię tak do lekarza wysyłam, ale wiesz co... jakoś się z wami zzyłam i po prostu się martwię o ciebie...

reklama
efunia bardzo sie cieszę że się o mnei martwisz ja też sie z Wmi zzyłam. To pobierasz mocz zupełnie jak ja.
Zrobię tak pojdę w poniedziałek an pobranie, we wtorek będę miałą wyniki jak będą złe to od razu pójdę do lekarza.

Do góry