reklama
Teddy
Październikowa mać
dziekuje.
Rzeczywiscie calkiem niedaleko, obrazowo rzecz ujmujac, to prawie przy Emmie. Mieszka sie super, choc jeszcze sporo pracy zostalo. Na przyklad w naszym pokoju stoi tylko stara wersalka i telewizor na podlodze... ale zaslony i zyrandol sa... ;-)
...ale jak dobrze pojdzie do konca roku powinnam sie urzadzic...
Rzeczywiscie calkiem niedaleko, obrazowo rzecz ujmujac, to prawie przy Emmie. Mieszka sie super, choc jeszcze sporo pracy zostalo. Na przyklad w naszym pokoju stoi tylko stara wersalka i telewizor na podlodze... ale zaslony i zyrandol sa... ;-)
...ale jak dobrze pojdzie do konca roku powinnam sie urzadzic...
Teddy
Październikowa mać
ja akurat drzwi mam tymczasowe, wiec tego nawet nie licze... ale meble to by sie jakies juz przydaly, bo powoli zaczynam obrastac w przedmioty i nie mam gdzie chowac...
to tego dziecie zaczyna dewastacje urzadzac, juz wyrwal ze sciany polke u siebie...
to tego dziecie zaczyna dewastacje urzadzac, juz wyrwal ze sciany polke u siebie...
Witam !
Przybylismy do domku, walizki w połowie rozpakowane.
Było super,superaśnie !
Teddy,jaki Krystian duzy i widzę zmiany !:-)
Syla, zdjęcia Iguni dawno nie było.
Może jakieś spotkanie na zywo? Jestem za !:-)
Przybylismy do domku, walizki w połowie rozpakowane.
Było super,superaśnie !
Teddy,jaki Krystian duzy i widzę zmiany !:-)
Syla, zdjęcia Iguni dawno nie było.
Może jakieś spotkanie na zywo? Jestem za !:-)
Teddy
Październikowa mać
dzien dobry...
przerwa weekendowa jak zawsze...
Kasiu, to super ze wyjazd sie udal, gdzie byliscie?
kurcze, my w tym roku nawet na dzialke nie pojechalismy... a sfrajerowalam sie troche, moglam chociaz z Krystianem na pare dni do kolezanki na dzialke skoczyc, ona ma corke w wieku K... no nic, moze w jakis weekend w sierpniu...
przerwa weekendowa jak zawsze...
Kasiu, to super ze wyjazd sie udal, gdzie byliscie?
kurcze, my w tym roku nawet na dzialke nie pojechalismy... a sfrajerowalam sie troche, moglam chociaz z Krystianem na pare dni do kolezanki na dzialke skoczyc, ona ma corke w wieku K... no nic, moze w jakis weekend w sierpniu...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dzień dobry
my weekend spędzalismy bardzo intensywnie i przyjemnie.
KAsiu - spotkanie jak najbardziej ejhstem za, nawet gadałysmy z Doxą, że chyba jakoś powinnas wrócić i że trzeba się spotkac, więc daj znać co i jak ;-)
my weekend spędzalismy bardzo intensywnie i przyjemnie.
KAsiu - spotkanie jak najbardziej ejhstem za, nawet gadałysmy z Doxą, że chyba jakoś powinnas wrócić i że trzeba się spotkac, więc daj znać co i jak ;-)
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Dzisiaj nadaję z pracy - odrabiam sierpniowy urlop.
Prawie całą niedzielę spędziliśmy z Magduśkiem i Natalką, super było! Tyle czasu nie widziałyśmy się, a dzieci jeszcze więcej. Ale nic, a nic im to nie przeszkadzało. Chyba dobrze pamiętają wspólnie spędzony czas w ich "młodości" :-)
Magda dzięki jeszcze raz!!
Kasiek kiedy możesz przyjechać do W-wy?
Teddy przy Emmie to moja dobra koleżanka mieszka, tzn. mieszkała, bo teraz w Dallas przebywa... oj swego czasu bywałam w Twoich okolicach często.
Dzisiaj nadaję z pracy - odrabiam sierpniowy urlop.
Prawie całą niedzielę spędziliśmy z Magduśkiem i Natalką, super było! Tyle czasu nie widziałyśmy się, a dzieci jeszcze więcej. Ale nic, a nic im to nie przeszkadzało. Chyba dobrze pamiętają wspólnie spędzony czas w ich "młodości" :-)
Magda dzięki jeszcze raz!!
Kasiek kiedy możesz przyjechać do W-wy?
Teddy przy Emmie to moja dobra koleżanka mieszka, tzn. mieszkała, bo teraz w Dallas przebywa... oj swego czasu bywałam w Twoich okolicach często.
reklama