reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć,

wczoraj byliśmy w skansenie w olsztynku. fajnie, tylko tymek dostał gorączki i musieliśmy wracać szybko. ale zośka dzielnie chodziła na własnych nogach po całym parku.

zaplanowaliśmy wyjazd w bieszczady we wrześniu. mam nadzieję, ze sie uda. tak bardzo się cieszę, ze boję się, ze zapeszę ;-)

reklama
Dzień Dobry, jak tam chorowitki wszystkie, Efuniu ale Tymek co przeziębiony? Bieszczady uwielbiam. We wrześniu piękne. Trzymam kciuki żeby się udało.
_anna też super że jedziecie, pamiętaj żeby numer komóry do tusiekn zabrać ;-)
Myśmy tez byli w ten weekend na wsi i w takim skansenie ale w Ciechanowcu, Muzeum wsi czy rolnictwa, była impreza ze szlachtą i teatrem w plenerze, aleee super.Weronika latała potem z hełmem rycerskim i wachlarzem między krowami. Sądząc po ich przerażonych oczach - mleka chyba nie będzie.

właśnie nie przeziębiony ani nic... gorączka i tyle. a dziś już nie ma gorączki. może jakiś wirus, może ze zmęczenia czy co. nie wiem.
w bieszczadach nie byłam jeszcze nigdy, a moj dziadek stamtąd pochodził i moi rodzice raz na dwa lata jeżdżą tam do rodziny. ale my chyba na jakieś kwatery, a nie rodzinie na głowę :-) bardzo chciałabym zamek w łańcucie zobaczyć. i góry też :-)

ja dziś umieram, ręce mnie bolą od kilku dni bardziej niz zwykle. idę do lekarza, zobaczymy co powie.

Witam,

Anno to macie troche do przejechania do Krynicy bo o ile dobrze kojarze to Ty jestes z Trojmiasta? A masz jakas rodzine w Krynicy? To rzut beretem ode mnie wiec jakby co to zapraszam:-) A swoja droga ja Krynice bardzo lubie, polecam zrobienie zdjec dzieciakom na malym kucyku:tak:Pamiatka na cale zycie, dzisiaj jak spogladam na takie zdjecie z przed tylu lat jak moj maz byl maly i mial wlasnie takie zdjecie to jakbym widziala moje dziecko, jak dwie krople wody.
j.

Dzięki za podpowiedź - bedziemy szukać kucyka ;-) wyjeżdżamy dopiero 3.08
Faktycznie kilometrów sporo do przejechania ale jedziemy z przystankiem na noc do Warszawy i następnego dnia dalej więc mam nadzieje że dzieci sie za bardzo nie zmęczą

A ja cały weekend w podróży - zostawiłam Jeremiego z mamą i z teściową i z resztą rodzinki wybraliśmy się do Warki na jubilleusz kuzynki - no było super
Mikołaj świetnie znosi podróż samochodem - śpiewa nam, bawi się -naprawdę dzielny facet

Dużo zdrowia dla Tymka i Olinka

Witam,
Wrzucilam par fotek bo wczoraj wlasnie bylismy na Jaworzynie Krynickiej. Anno nie wiem czy chwilowo tylko teraz zamiast prawdziwego kucyka byl sztuczny i malpki brak, ale za to piekny mlody piesek i pan przebiera w regionalne stroje. Jakbys sie chciala naprawde spotkac to ja chetnie sie spotkam.
Drzewko ty mi juz nie wspominaj o tym tel. bo sie obraze;-)
Zdrowka dla Tymka.
A reszta gdzie? Magdusiek juz wyjechala pewnie?

hej,

tymek dzis dostał histerii w przedszkolu. od rana próbował nam wmówić, ze ma gorączkę, choc już wczoraj nie miał. normalnie szok. chyba zrezygnuję w sierpniuz przedszkola...

a ja już od rana byłam w szpitalu. pobrali mi krew na wyniki i zrobili rtg dłoni. zobaczymy co z tego wyniknie.

idę do galerii.

Witam!
Efunia,no chyba powinnaś pourlopować Tymka ! Żaden czlowiek nie wytrzyma tak cały czas w tym samym towarzystwie. :tak: mam nadzieję,że z rękoma ok.

Tusiekn, zdjęcia super !

u nas Nadulki chrzestna od niedzieli, jutro dojeżdża brat Krzyśka z rodzinką i w piatek wyjeżdżamy,najpierw na Mazury. I nawet pogode zapowiadają. :-)

Dzień Dobry, kurcze biedny Tymek, faktycznie chyba ma trochę dość przedszkola. Weronika tez się na razie nie wybiera, poczuła wolność i swobodę, wbiła se do głowy że ma dłuuuugie wakacje i tez odpuścilam na razie przedzkole.
Tusiekn zdjęcia super. Dobra juz nie wspominam o telefonie, ale jeszcze raz wspomnę że mieszkacie w super miejscu. Matko ale mi sie chyba wszędzie podoba, na podlasiu, w gorach nad morzem, już sama nie wiem co bardziej wolę. :tak:W piątek mamy wolne i też jedziemy na Mazury. Kasiek a wy dokąd?

kasiek właśnie chodzi o to że teraz są nowe dzieci, łączona grupa i rożne panie.
a ja pracuję i nie mogę mieć go w domu stale. on prawie nie spi w dzień. ale nie wiem juz sama co robić.

reklama
Efuniu a kto jest z Zosią? Bo u nas teściowa pomaga w opiece nad Filipem i zgodziła sie teraz na dwójkę. Tylko że Zosia mniejsza i pewnie dużo więcej czasu trzeba jej poświęcić niz takiemu Filipowi (on za to łobuz straszny)

Do góry