reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dobry wieczór , też tu w końcu dotarłam, w przeciwieństwie do Magduśka i innych zawalona pracą jestem. zaraz coś napiszę, tylko bajka na dobranoc musi być.. zaraz wracam

reklama
Witam,
Drzewko cos dluga ta bajka;-)
Efunia to dobrze ze lakcidofil zadzialal. A z czego cie te nogi bola?
Dzielne te wasze dzieciaki u dentysty, my tez bedziemy sie wybierac, poki co Tusiek pokazuje mi buzke, bawimy sie w dentyste i na moje oko ma zdrowe. I jak dobrze ze daje mi poprawiac swoje efekty mycia, niby dlugo myje ale wole mu domyc porzadnie.
Magdusiek to Wy jedziecie na 2 tygodnie? W jakie miejsce w Turcji sie wybieracie?
A my bylismy dzisiaj na skuterach, prawie nas burza zlapala, ale za to jakie wiejskie zapachy nas zastaly:-D

taaaa, no już jestem. Spotkanie była bardzo fajne, to wszystko co pisze Magdusiek to prawda, pawie jeszcze były i soki - jeden z żółta słomką a drugi z różową (bo takie było życzenie) pyszna kawa, no i faktycznie mogłyśmy pogadać. Po takiej długiej przerwie dziewczyny fajnie sobie razem radziły.
Efuniu, dobrze że z Zosią wszystko i szybko dobrze. U dentysty byliśmy juz dwa razy, raz nawet z Filipem ale mu się nie podobało. Weronika spoko. :-D
A wczoraj mieliśmy chrzciny. Filip przeszedł samego siebie, ksiądz chciał go ochrzcić po raz drugi :-D.
Tusiekn kiedy te burze się skończą i u was ciągle i u nas, kurcze no..
Magdusiek i inni wakacjusze PIĘKNYCH WAKACJI!!
idę.

witam wieczorem - zaglądam czytam i nadrabiam 6 stron
Kaszu - powodzenia i fajnie że wyniki ok, zmroziła mnie ta Twoja opowieść.

Doxa - basen fajnie, ale musiało być przy tym dużo zamieszania - ogarnąć taką gromadkę

no - przyjemnie wakacje w Grecji, Turcji - a ja tylko do Krynicy Zdrój

Witam,
Gdzie reszta z was? widac, ze wakacje;-)
Anno to macie troche do przejechania do Krynicy bo o ile dobrze kojarze to Ty jestes z Trojmiasta? A masz jakas rodzine w Krynicy? To rzut beretem ode mnie wiec jakby co to zapraszam:-) A swoja droga ja Krynice bardzo lubie, polecam zrobienie zdjec dzieciakom na malym kucyku:tak:Pamiatka na cale zycie, dzisiaj jak spogladam na takie zdjecie z przed tylu lat jak moj maz byl maly i mial wlasnie takie zdjecie to jakbym widziala moje dziecko, jak dwie krople wody.
Jej jaka pogoda wczoraj upaly po 30 st a dzisiaj polowe mniej.

Witajcie!
No, no, spotkanko w okrojonym składzie, ale super udane! Zazdroszczę!

Z basenem w przedszkolu nie było tak źle, dobra organizacja to podstawa. Dzieci były zachwycone, panie też, planują powtórzyć tę atrakcję. A na przełomie lipca i sierpnia wybierają się do zoo.

Do dentysty jeszcze nie dotarliśmy, szczęśliwie nie ma widocznych zmian, ale warto sprawdzić u dentysty. Wszystko przed nami.

A Oli od wczoraj ma wysoką temperaturę, żadnych innych objawów. Dzisiaj poszliśmy do lekarza - początek anginy :-( Biedulek. Śpi i pije, czasem zrobi siku i dalej śpi... Oj muszę mu chyba ograniczyć lody!

Witam!
Doxa,zdrówka zyczę. Sobie też ;-)U nas najpierw w niedzielę Nadia miała gorączkę,ale we wtorek już było ok, a ja od wtorku i nie chciało mnie puscić-głowa , gardło,temperatura.dziś lepiej, ale to po lekach.

reklama
Witam!
Dzięki dziewczyny! Oli już wczoraj czuł się o niebo lepiej, a dzisiaj w ogóle nie widać, że coś mu dolegało ;-) Twardy jest!

Kasiek trzymjcie się zdrowo! Oby szybko przeszło!

Do góry