reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Moje dziecko wczoraj juz powiedziało, że dziś nie będzie płakać w przedszkolu i ...nie płakało.:-) W szatni oznajmiła, że będa dziś oglądac bajki i rysowaćapotem będzie czekać na obiadek. :-)

ja posprzątałam mieszkanie i upajam się ciszą , do pracy mam na 11.25.

reklama
Witam,
Niech juz lunie deszczem, nic nie robie a sie ze mnie leje.
Super zdjecia Domisiowe, jak tam musi byc pieknie na zywo, normalnie bajka. Magdus ladna masz torebke, z jakiej to firmy? Podoba mi sie:tak:

witam,
zośka chora. od soboty ma gorączkę, zbijamy ja tylko na trochę i wraca. biedna...

a w końcu wózek dotarł. co za ironia losu.

halo,
ja wciąż w całości :-Dsiedzę w domu, bo na przedszkole musimy poczekać jeszcze tydzień. zobaczymy jak to się ułoży. o rany wszystko na raz:wściekła/y:
dzisiaj idziemy obadać Helen Doron. Trochę późno są zajęcia, ale zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj próbna lekcja.
No to Efunia rzeczywiście ironia losu.Może Zośka złapała 3-dniówkę ?
A wózek przyszedł taki jak chciałaś ?

Hej Kobietki
Wieki całe się nie odzywałam. Przepraszam, przepraszam, przepraszam. Kompletnie nie wiem co się u Was dzieje. Jak usiadłam na chwile żeby poczytać to zawsze coś... Już nie mówiąc o pisaniu i tak to się nazbierało.
Dziś Natka poszła do przedszkola wiec znalazłam trochę czasu, chociaż teraz Adaś wspina się na biurko i próbuje jakieś klawisze wciskać.
Gratulacje dla Efuni, Anny i wszystkich rozdwojonych mam (wiem że dawno ale chyba nie miałam okazji). No i Lindsay, super :-) (ktoś jeszcze w ciąży?)
Lecę robić kaszkę bo Adaś mi za chwilę kompa wyłączy.;-)
Pozdrowienia dla wszystkich.
Postaram się odezwać później.

Ostatnia edycja:
Efunia dużo zdrówka dla Zosi. Może faktycznie trzydniówka.
Nasz Adaś ma katarek a złapał go od Natalki. Natalka z kolei nabawiła się go nad morzem i nawet musieliśmy wrócić 2 dni wcześniej z wakacji bo miała też temperaturę. Przedszkole tez musiało poczekać tydzień i dzis poszła pierwszy raz (nie licząc adaptacji).

luszka jak fajnie cię widzieć.
pokaż chociaż dzieciaczki w galerii :-) bo trochę sie zdziwiłam jak zobaczyłam twój suwaczek. adaś ma już ponad rok. kiedy niby to zlecialo :-D

lindsay
otworzyłaś puszkę pandory pytaniem o wozek :-D wozek nie do konca taki jak miał być. płaciłam za wersję z elektronika dostałam tę tanszą... oczywiście nie będę już reklamować, bo boję się, ze mogłby przyjść na osiemnastkę zośki.... poza tym świetny, rokłada się całkowicie na płasko, ładna tapicerka, no i zdecydowanie graco to moja ulubiona firma :tak:
własnie wrociłyśmy od lekarza. jakas wirusówka i tyle. czopki jeśli gorączka powyżej 38, witamina c i clemastyna. i zwolnienie dostałam bo jutro mi sie macierzyński konczy.

Dzień dobry a raczej dobry wieczór :-)

Efunia współczuję! Myślałam, że przez weekend się wykurujecie ze wszystkiego! Ucałuj Zosieńkę! Jak wysypie to trzydniówka (lub z tej grupy jakaś wirusówka).

Wiecie, tak generalnie patrząc, to całkiem dobrze nasze dzieciaczki sobie radzą w przedszkolach! Oby tak dalej! Ja od dzisiaj przedłużyłam Olinkowi pobyt, zamiast zabierać go po drugim daniu, będziemy zabierać po podwieczorku ... i czasami później.

Luszka śliczne dzieciaczki!! Ale Adaś już duży! Kiedy to minęło? Przecież dopiero co się urodził!

reklama
Do góry