reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Chorowitkom zdrowia życzę.:tak:

Syla,Iga do przedszkola idzie ? jakos mi to umknęło ,ale z niej odważny przedszkolak będzie- takie moje wrażenie .Ale wiesz jakby co , to będziemy się pocieszać wzajemnie . :tak:

U nas znów upał :cool2:

reklama
Efunia, zdrówka, wiesz może ta pogoda!

Kasiu, idzie, idzie, tylko nie dostaliśmy się do państwówki i idzie do priv. Składaliśmy do 2 państwowych przedszkoli w Raszynie i du..
Na razie tak musi być.

Z tą odwagą to wiesz jak jest. Myślę, że nikogo nie omijają stresy związane z przystosowaniem. No ale, jak piszesz, będziemy się wspierały.:tak:

Dziś A był w US, oczywiście znowu nas obskubali:wściekła/y:
No i poprosiłam go aby wpadł po mnie za chwilę bo nie mam już siły siedzieć w robocie. Jak przyjdę do domu to chyba idę spać.

Syla, no czasem rzeczywistośc nasza może wkurzyć .Idź do domku,prześpij się!
a od września będzie się działo ,oj będzie.:eek:

Czesc
Wlasnie frencha sobie zrobilam i pisze jak z tipsami na metr;-)
U mnie tez upal, rano wyszlismy na spacer a Tusiek do mnie mamusiu...upal jest.
Drzewko zdrowka dla was. A moze to byla intuicja matki ze choroby sie zblizaja?
Efunia dla Tymka zdrowia i oby Tosi nie wzielo. A spi moze tal bo jest upal?

Oj, widzę, że więcej smutasów... dziewczyny, co jest?
Mnie nosi, najchętneij bym coś wymyśliła, nie wiem, zrobiła, kurcze, nadmiar energii..

Magduś,działeczka.... no cóż ,warzywek nie sadziłam,bo było już zbyt późno.Posadziłam parę krzewów ozdobnych i małych tujek.Trawy posiać nie mogę ,bo czekam na deszcze- no i się chyba nie doczekam. w innym razie musiałabym podlewać ja 3 razy dziennie ,a nie dałabym rady ,bo prąd dopiero we wrześniu więc pompa elekryczna dopiero wtedy. Także Nadia bawi się w ziemi, zjada owoce i td. Ale sama zabawa w kreta nadal mnie pociąga.:-)

reklama
Do góry