reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzień Dobry! U nas choroby - Filip zapalenie krtani, Weronika lekko gardła... Mój dół okazał sie mieć podłoże głęboko zdrowotne, oko mi się zakleiło, spuchło, wyglądam jakby Michał mnie nieźle pobił :eek: nawet nie mogę za bardzo czytać co naskrobałyście, wiem tylko że dużo i o przedszkolu. To na razie! ;-)

reklama
Dzień dobry
Drzewko - to ja zdrowia Wam wszystkim życzę. PIsałyśmy jeszcze, ze trzeba się z Tobą spotkać, zeby Cię z tego doła wyciągnąć :-)

ooooo to bardzo miłe. To jak wyleczę dzieci i swoje oko, katar i kaszel :eek: to możecie mnie spokojnie wyciągnąć np. jakąś gorącą czekoladą albo innym czymś ;-)ściskam mocno, kochane jesteście

Dzień dobry!

Efuniu z tego co piszesz widać, że Tymkowi podoba się w przedszkolu i chce tam wracać, tylko rano najbardziej boli go rozstanie z Tobą. Ja myślę, że on niedługo się przyzwyczai, będzie pewien że po niego przyjdziesz ... może na razie na krócej go tam zostawiaj?

Drzewko biedactwo, zdrówka dla Was! I zdrowiej szybko, bo spotkanko czeka ;-)

:-)
Właśnie pochłonęłam czerweśnie koleżanki i śniadanie oczywiście, matko, niedługo pęknę, jak nic.

Witajcie kochane,

Tusiekn, Iga od września, ale nie wiem czy nie wcześniej, rozpatrujemy taką możliwość. Strojem się nie przejmuj, ostatnio jakioś dziwnie szyją;-)

Drzewko, no my tu cały plan zaczęłysmy układać a Wy biedaki wirusa złapaliście. Zdrówka kochana i wracaj szybko do zdrowia bo czekam na spotkanko na świeżym powietrzu. Ucałuj choraski.

Magduś, jedz na zdrowie dzidzi. Będzie chłopak co?;-) Tak mi się coś czuje....

Jak dobrze że weekend! Bedę jutro spała do południa! A co!

reklama
dzień dobry
tymek chory, zoska zła czy co. beczy cały dzien, spi po chwilce...

drzewko, widzę, ze u was tez niewesoło :-(

też bym pospała...

Do góry