reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam !
Efunia,no to rzeczywiście przedszkole daje Ci sie mocno we znaki. :tak:
Lindsay,no to ślicznie spędziłaś urodzinki. Dużo zdrówka dla Ciebie z ich okazji !:-)
Kurcze jeszcze się nie zacząl wrzesień a mamusie dopada przedszkolna obsesja :-D

Moje dziecko wybiegało się wczoraj i spało dziś do 9.30 :shocked2:nigdy jeszcze jej sie to nie zdarzyło :cool2:

reklama
boże.
dzisiaj jakby diabeł wstąpił w moje dzieci.
marudzą jedno przez drugie... dobrze ze niedziela i jasiu w domu.

lindsay widzisz przegapiłam info o urodzinach. wszystkiego najlepszego. grzecznych dzieci :-D oraz męza grzecznego. i duuuzo czasu dla siebie!

Dobry wieczór,
Lindsay
wszystkiego kochanego z okazji urodzin!
Efunia gratuluję udanego zakupu, ja też uwielbiam robić zdjęcia ale się na tym nie znam. :tak:
Kasiek74
zadroszczę grilla pod lasem...
u nas już lepiej, Weronika praktycznie zdrowia, Filip jeszcze chrypi ale zakupiliśmy super sprzęt do inhalacji i moje małe dziecko wygląda jakby palił jakąś faję wodną. Mam nadzieję, że pomoże, Ja zaczynam powoli odzyskiwać wzrok, bo w między czasie przyatakowało mi drugie oko, ale zdążyłam już wyskoczyć na małe zakupy, mam nową spódniczkę, t-shirta i strój do pracy czyli dres :-) (przepraszam Doxa ale to małowato żeby wchodzić na odpowiedni wątek)
to co, kiedy spotkanko?:-)

Dzień dobry
Mnie poniosło, całkiem konkretnie, bo do Łodzi. Dziś wróciłam, było superowo!
Kasiu - u nas tez grill i działka, ale się doładowałam!
Efunia i Drzewko widzę już optymistyczniej, Lindsay - wszytskiego najlepszego! Doxa - i jak tam prace? Czyżby nareszcie remont?

cześć,

dzięki za życzenia. ale jestem, co - niby od niechcenia a wspomniałam o urodzinach;-):-D

ja to prawie nic dzisiaj nie robiłam. brzuch mi się dzisiaj strasznie "stawia", w pachwinach ciągnie, w krzyżu łupie. oj stara ja , stara:-D dobrze, że dziadek jest to chłopaki się nie nudzą.

jutro czeka mnie zus. przekroczyłam magiczne 182 dni na zwolnieniu. na myśl o zusie jakoś mnie telepie. chyba wolę urząd skarbowy.

Drzewko dobrze, że już lepiej. Chyba właściwie super, skoro zakupy są :-)
Efunia moje dziecko miało taki wyż w piątek. Pogoda jednak się im udziela. Czegóż tu chcieć od tych bidaków. Dorosły to sobie przeklnie pod nosem i jest ok, a dzieciaki szłu dostają.
A z przedszkolem pociesz się, że za chwilę będziesz miała to za sobą, a akcje zaczną się u nas.
Magdusiek zazdroszczę tej siły co masz. Ja taką miałam parę z ciązy z Maćkiem. Teraz to wszystko zwolnione. U nas z kolanem mojego M. dobrze, ale to już napiszę Ci na priva. Ale klinika boska- mój Michał mówi, że Leśna Góra z obsługą niech się schowa:-)

cześć,

Magdusiek zazdroszczę tej siły co masz. Ja taką miałam parę z ciązy z Maćkiem. Teraz to wszystko zwolnione. U nas z kolanem mojego M. dobrze, ale to już napiszę Ci na priva. Ale klinika boska- mój Michał mówi, że Leśna Góra z obsługą niech się schowa:-)

Lindsay - cieszę się, ze Michał zadowolony, ja mam mieć znów zastrzyki, ale tylko w jedno kolano, i tak już będzie przez kilka lat dwa razy w roku.

A o ciązy to ja wciąz zapominam, jednak druga to inna bajka. Przypomniało mi się w Łodzi na imprezie jak teściowa brata zaczęła mi gratulować ;-)
A tak w ogóle to dzień dobry!!!

dzień dobry

tymek dziś po drodze bez płaczu. nawet mnie zapewniał "nie będe dziś płakał w przedszkolu"... ale wymiękł na sali. ale juz lepiej chyba.
poza tym wczoraj zrobił SAM kupę. mieliśmy koszmarny dzien, zośka wyła i wyła chyba oczko tak jej dokucza, więc dzis okulista. tymek wieczorem zajrzał do sypialni ale ja trzymałam małego wyjca wiec tylko sie usmiechnął i poszedł do siebie. jasiu do niego zajrzał i widzi ze on na nocniku siedzi. pyta czy siusiu robi a on ze kupe. nawet nie wiecie co to było dla nas za święto! bez piszczenia przez trzy dni ze pupa boli, bez powstrzymywania ani nic. po prostu zrobił! myslałam ze sie rozpłaczę z radości. w ogole od tygodnia co 2 dzien jest kupa... co za czasy żeby człowiek sie z kupy cieszył ranyyy...

lindsay my odkad założyliśmy firmę pokochaliśmy zus :-) panie są tak miłe, przyjacielskie i pomocne ze byłam w szoku! narawdę super! zresztą na urząd skarbowy tez nie narzekam. więc moze twoja wyprawa do zusu okaze się miłą wycieczką :-)

drzewko jestem zadowolona bardzo bo marzyłam o nowym aparacie od dawna. wyczekałam go normalnie :-) więc cieszę się jak dzikus :-D

Witam!
Widzę ,że mamusia w dobrych nastrojach, choróbska mijają, dzieci robią co trzeba i gdzie trzeba.:-)

Magduś , super,że masz takiego powera. i ciągle jak widzę w rozjazdach.:tak:
DOxa,remonty?

A ja za 5 dni będę nad morzem.... już odliczam czas :cool2:

Kasiu- ale Ci zazdroszczę tego morza.... super masz. Ja muszę pogadać z Kamilem, chyba będzie kilka dni przerwy w zdjęciach, moze choc na chwilę byśmy wyskoczyli.

reklama
Do góry